Acasă Sport Njock risca sa fie suspendat!

Njock risca sa fie suspendat!

-

Nici ieri-dimineata, la primul antrenament al zilei, atacantul Jeremie Njock nu s-a prezentat la pregatirile Universitatii, atitudinea sa fiind apreciata ca una sfidatoare. Presedintele Pavel Badea a spus: „Njock este sub contract cu Universitatea, iar absenta lui nemotivata, asa cum v-am mai spus, va fi costisitoare pentru el. Ce se va intimpla daca refuza sa se prezinte la echipa? Este sub incidenta suspendarii! Oricum, Njock nu va face deplasarea in Austria, el va ramine in Craiova, trebuie sa se pregateasca, sa recupereze ceea ce a pierdut de cind nu s-a prezentat la antrenamentele echipei. Asta in cazul in care se prezinta in Banie…“.

Cei trei sirbi, Jovanovici, Trickovici si Zecevici, ucraineanul Listin si italianul Flauto nu vor face deplasarea in turneul din Austria. Neavind contract cu Universitatea, celor trei sirbi nu li se poate obtine viza pentru Austria, iar la ucrainean si la italian s-a renuntat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...