20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra ar putea pleca de la Atletico Madrid

Contra ar putea pleca de la Atletico Madrid

Fundasul roman Cosmin Contra ar putea parasi echipa Atletico Madrid in cazul in care transferul fotbalistului camerunez Samuel Eto’o va fi perfectat. Daca Eto’o va fi achizitionat, el ar ocupa unul dintre cele trei locuri de fotbalisti extracomunitari pe care echipele din Spania au voie sa ii includa in lot, iar Contra ar trebui sa plece, deoarece ar deveni al patrulea extracomunitar, dupa columbianul Amaranto Perea si iugoslavul Veljko Paunovici.

In sezonul 2003/2004, Contra a evoluat doar in trei partide pentru Atletico, dintre care in doua titular, din cauza unei accidentari suferite inaintea inceperii campionatului, intr-un turneu amical desfasurat in Mexic.

„In cazul achizitionarii lui Eto’o, Contra se va vedea nevoit sa negocieze cu conducerea clubului variantele privind viitorul sau: vinzarea, imprumutul sau rezilierea contractului si eliberarea cartii verzi“, a notat cotidianul spaniol Marca.

Negocierile pentru achizitionarea lui Eto’o de la gruparea Mallorca sint conduse de directorul general al clubului Atletico Madrid, Miguel Angel Gil Marin. Tratativele nu se duc doar intre cele doua cluburi, gruparea Real Madrid fiind decisa sa-l cumpere pe Eto’o, pentru ca apoi sa-l imprumute la Atletico.

Antrenorul formatiei Atletico, Cesar Ferrando, este de parere ca Eto’o ar trebui sa spuna daca nu doreste sa evolueze la echipa pe care o pregateste. „Este momentul ca Eto’o sa spuna ce nu-i convine. Daca in acest moment jucatorul nu vrea sa vina la Atletico Madrid, nici Cesar Ferrando nu-l doreste“, a afirmat tehnicianul formatiei din Primera Division.

Catalin Munteanu ar putea reveni la Steaua

Presa iberica a informat ca mijlocasul gruparii Atletico Madrid, Catalin Munteanu, este aproape de a reveni la echipa Steaua, de la care s-a transferat in strainatate. Potrivit cotidianului El Mundo Deportivo, gruparile Steaua si Atletico negociaza transferul lui Munteanu, jucatorul exprimindu-si disponibilitatea de a reveni in campionatul romanesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS