20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Lotul este definitivat in proportie de 99 la suta“

„Lotul este definitivat in proportie de 99 la suta“

• Universitatea a renuntat la Pascovici si la ucraineanul Listin • Este posibil un amical cu Ferencvaros (in Austria)

Alb-albastrii isi vor relua astazi antrenamentele, iar in aceasta saptamina vor pleca intr-un turneu de pregatire si meciuri amicale in Austria. Presedintele executiv al Universitatii, Pavel Badea, a spus ieri-dimineata: „ Lotul este aproape definitivat, as putea spune ca in proportie de 99 la suta este rezolvat, nu mai cautam pe nimeni in mod expres. De fapt, lotul va fi definitivat dupa turneul din Austria. Pascovici? Acum aflu ca ar fi suspendat pentru doi ani dar, daca el se va transfera in strainatate, are in contract clauza de reziliere si nu poate nimeni sa-l suspende. Probabil ca asta se va si intimpla. Farul n-are cum sa-l suspende, n-are cum sa-i ia dreptul la munca! Oricum, noi nu mai avem nici o treaba cu Pascovici, nu ne mai intereseaza“.

Dupa toate probabilitatile, cei trei jucatori sirbi aflati in probe la Universitatea – Jovanovici, Trickovici si Zecevici – nu vor fi luati in turneul din Austria, explicatia oficiala fiind aceea ca ei nu au vize. In plus, conform spuselor lui Badea, ucraineanul Listin nu mai intra in vederile Universitatii.

Despre meciurile din Austria, presedintele alb-albastrilor a mentionat ca, in afara de cele patru amicale stabilite pina acum, a aparut posibilitatea disputarii si a unei partide cu Ferencvaros, pe 15 sau 16 iulie, negind varianta unui amical cu Arsenal.

Ca de obicei, in perioada de transferari, apar destule nume ca si certe la Universitatea. Astfel, oficialul oltean neaga faptul ca rapidistul Robert Nita ar putea ajunge in Banie. „Eu, ca presedinte, nu stiu de nici un Nita. Probabil ca acum o fi ramas pe dinafara, iar binevoitorii il propun. Nu este nici o noutate pentru Universitatea, multi ziaristi propun Craiovei jucatori, nu numai din campionatul romanesc, ci si din alta parte“, a precizat Badea.

Despre Njock, care era asteptat ieri in Romania, „Badita“ a punctat: „Ca de obicei, el tergiverseaza lucrurile. Zice ca a fost in Germania, alaturi de sotie, dar Njock trebuia sa fie la pregatirile echipei din prima zi, doar este sub contract. Aceasta intirziere nejustificata o sa-l coste, ca sa zic asa, pentru ca o sa fie amendat conform regulamentului de ordine interioara. Pentru fiecare zi de intirziere va fi penalizat cu 500 de euro. Reamintesc, echipa s-a reunit pe 24 iunie…“ Asadar, cele zece zile petrecute pina acum linga sotie in Germania (daca acesta este adevarul) o sa-l usureze pe Njock de aproximativ 5.000 de euro!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS