16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„E bun, dar nu se compara cu Guso“

„E bun, dar nu se compara cu Guso“

Alessandro Flauto are 22 de ani, 1.90 metri si 77 de kilograme. A crescut la AC Fiorentina si la sfirsitul junioratului a fost imprumutat la Pisa, apoi la Pistoiese. In stagiunea 2001-2002 a fost rezerva la Siena, in Serie B, de unde s-a transferat la Brindisi. In sezonul trecut a jucat la Poggibonsi, in Serie C2, club care a fost declarat falimentar.

In 2003 a aparat poarta nationalei universitare italiene, vicecampioana mondiala in Coreea de Sud. Procuratorul sau este Matteo Roggi, angajat la firma de impresariat a lui Luciano Moggi, dar cel care l-a trimis la Craiova este tatal sau, un prosper om de afaceri din Florenta, care este un suporter al Universitatii, pe care o cunoaste de pe vremea confruntarilor cu Fiorentina.

Silviu Lung spune ca Flauto este un portar bun, dar nu se compara cu Adnan Guso: „Este crescut la scoala italiana de portari si cunoastem destul de bine ce inseamna acest lucru. Are reflexe bune, dar Guso este departe de a se teme pentru postul de titular.“ Mircea Rednic este cel care va decide, dupa meciul cu Oltul Slatina, daca Flauto va ramine in lotul pentru turneul din Austria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS