13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu va negocia cu Bosinceanu transferul lui Pascovici

Staicu va negocia cu Bosinceanu transferul lui Pascovici

Dupa mai multe ore de negocieri, ieri, la sediul clubului, achizitiile lui Mircea Rednic au acceptat conditiile propuse de gruparea olteana. Daca Ionel Gane si Eugen Bastina erau asteptati sa-si puna semnatura pe contract dupa antrenamentul de aseara, zilele urmatoare vor fi parafate si intelegerile cu belgianul Frederic Pierre, Buhus, A. Dumitru, Frunza si Jovanovici. „Cel mai important lucru este ca ei isi doresc din tot sufletul sa joace la Craiova si sa lucreze cu mine“, a afirmat Mircea Rednic in privinta noilor veniti.

In privinta lui Pascovici, transferul va fi negociat zilele urmatoare de Dinel Staicu cu Gheorghe Bosinceanu, patronul Farului, echipa care-l are sub contract pe fundasul de 26 de ani. Mircea Rednic s-a vazut nevoit sa renunte la atacantul Razvan Radu, care, desi evoluase la Dacia Mioveni, era jucatorul Gloriei Bistrita. De asemenea, Vladan Trikovic, care a semnat cu Universitatea, va fi indrumat spre alta echipa, pentru a avea posibilitatea sa joace.

Antrenorul craiovean s-a aratat dispus sa-i imprumute pe Tataru, Miclea si Ungureanu la Pandurii Tirgu Jiu, unde va ajunge si Catalin Craciunescu, fundasul care a primit acceptul de a-si gasi o noua echipa. „Sint de acord sa-i las la Tirgu Jiu. Acolo este prietenul meu, Emil Sandoi si vor fi aproape de noi, pentru a-i observa in continuare“, a afirmat tehnicianul Universitatii.

Mircea Rednic asteapta pina miercuri, 7 iulie, data plecarii spre Austria, raspunsul din partea lui Lucian Marinescu. „Puriul“ a anuntat ieri ca Universitatea nu mai este interesata de transferul fundasului Liviu Negoita, de la Petrolul Ploiesti. La antrenamentul de aseara al alb-albastrilor a participat un alt fundas, George Serban, de la Jiul Petrosani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS