15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper ca Universitatea Craiova sa termine pe podium!“

„Sper ca Universitatea Craiova sa termine pe podium!“

Capitanul oltenilor a avut o oferta din Grecia

– Din cite am inteles, obiectivul Universitatii pentru sezonul care incepe luna viitoare ar fi accederea in Cupele Europene. Care-i parerea capitanului echipei?

– Obiectivul inca nu s-a discutat cu echipa, asa ca nu pot acum sa comentez prea multe. De fapt, inca nu s-a definitivat lotul, probabil ca vor mai veni jucatori. De aceea, nu se poate vorbi transant acum de obiectivul sezonului. Oricum, conducerea l-a stabilit…

– Probabil cel de care am amintit, Cupele Europene. Asta vor si jucatorii.

– Evident, noi ne dorim un obiectiv performant. Sper sa si putem sa-l indeplini. Repet, trebuie definivat lotul pentru sezonul acesta si, in functie de valoarea lui, definitivat si obiectivul Universitatii.

– Vorbind despre lot, ce zici de noutatile de pina acum? Cu o exceptie, hai sa zicem doua, nimic cu care sa rupem gura tirgului in lupta cu Capitala!

– Eu sint doar jucator, nu pot sa fac comentarii deoarece nu ma privesc, nu-i problema mea. Antrenorul cunoaste cel mai bine situatia, stie ce jucatori ar mai trebui adusi pentru a ataca cu incredere sezonul.

– Totusi, crezi ca vom avea un parcurs mai bun decit cel din campionatul trecut?

– Sper sa terminam pe podium! Sezonul trecut n-a fost totusi unul rau, am incheiat bine campionatul, pe locul patru, as putea spune chiar onorabil, avind in vedere problemele care au fost la Universitatea.

– Ca de obicei, la Craiova trebuiau sa apara probleme. Altfel, am fi putut fi pe podium!

– Da, am avut sansa sa ne clasam pe podium, cu toate ca nu ne-ar fi avantajat foarte mult aceasta situare. Oricum, ar fi fost o performanta. Trebuie sa o realizam in acest sezon si sa prindem Cupele Europene.

– Inteleg ca ai avut oferte de a parasi Universitatea in aceasta vara. Este adevarat?

– Daca ar fi plecat domnul Staicu, atunci ar fi trebuit sa-mi caut alta echipa. Va reamintesc ca eu am o clauza in contract potrivit careia pot pleca de la Universitatea, ca jucator liber de contract, daca pleaca finantatorul Staicu. Si, ca sa va raspund la intrebare, trebuie sa recunosc ca am vorbit cu cineva pentru a juca in Grecia doar daca, repet, pleca domnul Staicu. Am ramas insa la Craiova, sint la dispozitia clubului si vreau, ca si restul colegilor, performanta cu Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS