16.4 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Alb-albastrii au fost la doctor

Alb-albastrii au fost la doctor

23 de jucatori ai Universitatii au efectuat ieri vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi, absenti fiind cei care sint aproape de a fi imprumutati la alte echipe: Tataru, Miclea si Ungureanu. De asemenea, dintre noii veniti, Pierre, Bastina, A. Dumitru, Jovanovici si Frunza au fost examinati de medici, dar nu si Trikovic si Pascovici, care, din diverse motive, au aminat efectuarea controlului periodic.

Daca Ionel Gane s-a aratat surprins ca si-a regasit fisa medicala dupa aproape zece ani, pentru Mihaita Plesan ar putea fi ultima examinare medicala in Banie. „Sper ca aceasta sa fie cea din urma vizita medicala in tara si pe urmatoarea sa o efectuez la o echipa de peste hotare“, a afirmat internationalul craiovean, care a fost foarte aproape de un transfer la Steaua in aceasta pauza competitionala.

Medicul Claudiu Stamatescu nu a constatat nici o problema de sanatate la componentii lotului, surplusul de greutate la unii jucatori fiind totusi doar de citeva sute de grame. Dupa vizita medicala, craiovenii s-au intors in cantonament, in cadrul bazei din Lunca Jiului, iar de la ora 18.00 au participat la singurul antrenament al zilei, pe stadionul „Electro“ din Valea Rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...

Yuliya Dumanska se desparte de SCM Vâlcea. Vezi mesajul...

Handbalista Yuliya Dumanska şi-a anunţat, marţi seara, pe contul personal de Facebook, despărţirea de formaţia SCM Râmnicu Vâlcea. Aceasta a evoluat în tricoul...