Acasă Sport Alb-albastrii au fost la doctor

Alb-albastrii au fost la doctor

-

23 de jucatori ai Universitatii au efectuat ieri vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi, absenti fiind cei care sint aproape de a fi imprumutati la alte echipe: Tataru, Miclea si Ungureanu. De asemenea, dintre noii veniti, Pierre, Bastina, A. Dumitru, Jovanovici si Frunza au fost examinati de medici, dar nu si Trikovic si Pascovici, care, din diverse motive, au aminat efectuarea controlului periodic.

Daca Ionel Gane s-a aratat surprins ca si-a regasit fisa medicala dupa aproape zece ani, pentru Mihaita Plesan ar putea fi ultima examinare medicala in Banie. „Sper ca aceasta sa fie cea din urma vizita medicala in tara si pe urmatoarea sa o efectuez la o echipa de peste hotare“, a afirmat internationalul craiovean, care a fost foarte aproape de un transfer la Steaua in aceasta pauza competitionala.

Medicul Claudiu Stamatescu nu a constatat nici o problema de sanatate la componentii lotului, surplusul de greutate la unii jucatori fiind totusi doar de citeva sute de grame. Dupa vizita medicala, craiovenii s-au intors in cantonament, in cadrul bazei din Lunca Jiului, iar de la ora 18.00 au participat la singurul antrenament al zilei, pe stadionul „Electro“ din Valea Rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...