22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei jucatori de la „U“ Craiova, pe lista de achizitii a echipei Pandurii

Trei jucatori de la „U“ Craiova, pe lista de achizitii a echipei Pandurii

Miclea, Craciunescu si Ungureanu sint jucatorii alb-albastri pe care ii vrea Sandoi

Echipa Pandurii Tirgu Jiu s-a reunit ieri pentru reluarea pregatirilor in vederea abordarii celui mai important sezon din istoria sa, unul in care si-a propus promovarea in prima divizie. La apelul antrenorului Emil Sandoi au raspuns prezent doar 20 de jucatori dintre care trei portari, absentii fiind motivati de conducerea tehnica. Pindaru, Balaet, Hirsu, Vintilescu, Stefan, Lapadat, Negrila, Kareem, Cristea, Bertea, Arcanu, C. Popescu, A. Popescu, Radoi, Cazacu, Nicola, Trofin, Popete, Jianu si Braia au fost jucatorii care au participat la primul antrenament al „pandurilor“ din sezonul 2004-2005.

Jucatorii care si-au incheiat contractul cu echipa Pandurii, Lung si Nica, nu au fost prezenti la reunire, cu toate ca Sandoi si-i doreste in continuare in lotul echipei sale, explicatia oficiala a absentei lor fiind ca sint invoiti. Tot invoiti sint si Oancea, Stanciu, Gaman si Lecoviste, toti sustinind in aceste zile examenul de bacalaureat, iar Ursu si Buca au probleme personale de rezolvat.

Cristi Braia si Marian Mauta sint singurii jucatori cu probleme medicale, primul fiind in recuperare dupa o operatie la ligamentele incrucisate, iar cel de-al doilea este programat miine, la Bucuresti, pentru o operatie de menisectomie. Si Robert Balaet, care a fost suspectat de hepatita, va merge la un control la Bucuresti pentru a repeta analizele medicale, in functie de rezultatul acestora fiind decisa perioada de recuperare.

In acesta saptamina are loc reacomodarea la efort, iar vineri se pleaca in cantonament in Italia, la San Pellegrino, timp de 12 zile. Nici un jucator de la Pandurii nu si-a exprimat dorinta sa se transfere la alta formatie, in acest moment neexistind oferte din partea altor echipe pentru jucatorii divizionarei B gorjene.

Pindaru si Bertea, primele achizitii

Alexandru Pindaru (Minerul Matasari) si Florin Bertea (Minerul Motru) sint primele achizitii certe ale echipei lui Sandoi, cei doi avind deja o experienta de scurta durata la Pandurii. Portarul Pindaru a sosit la Tirgu Jiu inaintea returului editiei trecute a campionatului, de la Steaua Bucuresti, si a fost directionat catre divizionara C Minerul Matasari, unde si-a cistigat in scurt timp postul de titular. Bertea a fost la un pas sa semneze in iarna cu gruparea din Tirgu Jiu, insa conducerea de la Minerul Motru nu i-a permis sa se transfere la Pandurii, cu toate ca jucatorul a efectuat pregatirea de iarna sub comanda lui Sandoi.

Sandoi vrea jucatori din Divizia A

Cinci jucatori care au experienta Diviziei A sint in atentia tehnicianului Emil Sandoi, pentru a fi transferati la Tirgu Jiu, printre numele vehiculate aflindu-se si citiva jucatori de la Universitatea Craiova. Se pare ca Miclea, Craciunescu si Ungureanu sint jucatorii alb-albastri pe care si-i doreste Sandoi, linga acestia Jovanovic si Staikovac de la Unirea Urziceni completind lista posibilelor achizitii. „Nu ne grabim in privinta transferurilor. Avem copii care promit. Daca nu reusim ca unii dintre jucatorii pe care ni-i dorim sa plece cu noi in cantonament, vom merge cu jucatorii de perspectiva care au crescut in valoare in ultimul timp. Pentru jucatorii valorosi pe care ni-i dorim si care isi doresc sa evolueze la Tirgu Jiu portile echipei sint deschise“ a spus Sandoi.

Gabi Zahiu revine la Minerul Motru

Si cealalta divizionara B gorjeana, Minerul Motru, s-a reunit ieri pentru reluarea pregatirilor, prima mutare fiind revenirea pe banca tehnica a lui Gabi Zahiu. Acesta il inlocuieste pe Marcel Ploaie, care a condus echipa in ultimele etape din sezonul recent incheiat, reusind sa stopeze caderea libera spre divizia C a „minerilor“. Ieri dupa-amiaza a avut loc sedinta Consiliului Director al clubului Minerului Motru, in care trebuia sa se ia in discutie unele modificari ale structurii de conducere a clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS