Acasă Sport Pierre si Negoita s-au antrenat aseara

Pierre si Negoita s-au antrenat aseara

-

La antrenamentul de ieri-dimineata noutatile s-au numit Eugen Bastina, Aurelian Dumitru si Vladan Trikovici, iar la cel de dupa-amiaza, desfasurat in sala de forta de la cantonament, au aparut belgianul Frederic Pierre si Liviu Negoita. Aurelian Dumitru a jucat ultima data la „Poli“ AEK Timisoara, dar este sub contract cu Sportul Studentesc. Jucatorul de banda dreapta asteapta ca oficialii Universitatii sa se inteleaga cu patronul gruparii din Regie, Vasile Siman, pentru transferul sau in Banie, dorinta sa fiind de a evolua sub comanda lui Mircea Rednic.

Liviu Negoita trebuia sa ajunga ieri-dimineata la Craiova, dar a avut de rezolvat niste probleme personale, aminindu-si sosirea pentru dupa-amiaza, pe cind Frederic Pierre a venit in Romania duminica noaptea si s-a odihnit dupa drumul obositor facut din Belgia.

„Sint multumit de lot, deoarece acum exista concurenta pe fiecare post. Nu exclud insa sa mai apara si alte noutati spectaculoase“, a precizat antrenorul craiovean. „Puriul“ il asteapta si pe Njock: „Eu il primesc si acum pe Jerry, chiar daca am inteles ca nu e prima data cind intirzie. Va trebui insa sa recupereze timpul pierdut si va risca sa piarda chiar turneul din Austria“.

Intreg lotul de jucatori va participa la sedinta de pregatire de astazi, care va avea loc de la ora 18.00, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cod galben de ceaţă densă în şapte judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă în şapte judeţe din...