21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cehii au avut patru ocazii tot meciul“

„Cehii au avut patru ocazii tot meciul“

Antrenorul natioalei Danemarcei, Morten Olsen, este de parere echipa pe care o pregateste a evoluat mai bine in prima repriza a meciului pierdut, cu scorul de 3-0, in fata Cehiei, din sferturile de finala ale Campionatului European de fotbal din Portugalia, si crede ca infringerea este ingrozitoare pentru jucatorii sai.

„Este o infringere ingrozitoare, mai ales ca toti doream si credeam ca puteam cistiga. Este un rezultat nemultumitor, mai ales ca am jucat bine. Este bine ca am ajuns in sferturi, dar am fi putut ajunge mai departe. Am facut doua greseli in trei minute. Aceasta a fost problema noastra pe tot parcursul turneului. In prima repriza, nu i-am vazut nici pe Rosicky, nici pe Nedved. Ar fi trebuit sa nu le permitem sa inscrie primul gol. Ideea este ca cehii au fost capabili sa marcheze mult prea usor, avind in vedere ocaziile avute. Ei au avut patru ocazii tot meciul“, a spus Olsen, care nu crede ca selectionata Cehiei, care a cistigat totusi meritat, a fost cu mult mai buna decit echipa sa.

„Cehii au cistigat meritat, dar nu pot spune ca echipa lor a fost mult mai buna ca a noastra. Este greu, dar acesta este fotbalul“, a spus Morten Olsen, tehnicianul unei formatii care a inceput sa joace fotbal abia in momentul in care era condusa cu 3-0.

Baros: „Nu sintem favoriti in meciul cu Grecia“

Atacantul Milan Baros, autorul a doua dintre cele trei goluri ale reprezentativei Cehiei in meciul cu Danemarca, de duminica seara, de la Porto, nu considera ca reprezentativa antrenata de Karel Bruckner este favorita in semifinala pe care o va disputa cu Grecia, in ciuda celor patru victorii consecutive obtinute in tot atitea meciuri.

„Nu cred ca sintem favoriti in meciul cu Grecia. Ei se apara bine si formeaza o echipa puternica. Va fi un meci dificil, dar abia il astept. Am spus inaintea inceperii Campionatului European ca vom lua totul pas cu pas, meci cu meci, si vom vedea cit de departe vom ajunge. Acum sintem in semifinale si, daca vom cistiga, vom merge in finala, daca nu, vom pleca acasa“, a spus golgheterul de la Euro 2004.

Bruckner: „Forta si valoarea jucatorilor au contat foarte mult“

Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, crede ca evolutia echipei sale in meciul cu Danemarca a fost o consecinta a deciziei sale de a menaja noua jucatori de baza in ultimul meci din grupa, impotriva Germaniei, cistigat cu scorul de 2-1. „Am avut suficienta energie si putere datorita meciului cu Germania. Desigur, foarte mult au contat forta si valoarea jucatorilor“, a spus Bruckner, care s-a declarat multumit de calificarea echipei sale in semifinalele Euro 2004.

„O victorie este intotdeauna un succes, dar de aici se poate ajunge rapid la esec. De aceea, le spun tot timpul jucatorilor mei ca prima repriza a unui meci nu este cea mai importanta, pentru ca intotdeauna urmeaza o a doua si, uneori, chiar o a treia parte“, a explicat tehnicianul ceh.

Selectionerul Cehiei a recunoscut ca respecta adversarul din urmatoarea faza a competitiei, Grecia. „Am vazut toate meciurile Greciei la acest turneu si am urmarit cu foarte multa atentie evolutia lor din partida cu Portugalia. Este o echipa care se apara foarte bine“, a spus Bruckner.

Nationala Cehiei a depasit faza sferturilor de finala ale Euro 2004, dupa ce a invins duminica, cu scorul de 3-0, selectionata Danemarcei, si va disputa semifinala cu nationala Greciei, joi, pe stadionul „Do Dragao“ din Porto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS