21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportInaki Saez ramine la cirma nationalei

Inaki Saez ramine la cirma nationalei

Selectionerul reprezentativei Spaniei, Inaki Saez, a afirmat intr-o conferinta de presa ca va continua sa pregateasca nationala iberica pina in 2006, conform contractului semnat inainte de Euro 2004, in pofida ratarii calificarii in sferturile de finala ale Campionatului European.

„Acum, eu trebuie sa iau o decizie si logic este sa continui. Exista citiva jucatori care mi-au acordat increderea lor. Fotbalul spaniol m-a ales ca selectioner. Nu pot sa cer mai mult“, a spus Saez, in timp ce presa si suporterii au solicitat demisia sa. Antrenorul basc a mai precizat ca este constient ca Spania nu a realizat „un parcurs adecvat si este dezolat pentru jucatorii care au venit cu entuziasm si pentru persoanele care i-au insotit“. „A fost o deceptie enorma. Pentru mine, principala provocare este sa depasesc aceasta situatie. Apoi voi infrunta o alta provocare, cea de a pregati selectionata pentru calificarea la Mondialele din 2006“, a incheiat Inaki Saez.

Spania a fost eliminata in prima faza a Euro 2004, dupa ce s-a clasat pe locul trei in Grupa A, reusind o victorie cu Rusia (1-0), un egal cu Grecia (1-1) si o infringere in fata Portugaliei (0-1), care a costat-o calificarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS