5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeco a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului Spania - Portugalia

Deco a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului Spania – Portugalia

Mijlocasul lusitan Deco (nr. 20) a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului pe care reprezentativa Portugaliei l-a cistigat, duminica seara, cu scorul de 1-0, in fata Spaniei, si in urma caruia selectionata antrenata de Luis Felipe Scolari s-a calificat in sferturile de finala ale Euro 2004.

„Jucatorul de origine braziliana a avut o evolutie impresionanta in centrul liniei de mijloc portugheze si s-a aflat la originea celor mai multe ocazii ale echipei gazda. Spaniei i-a fost greu sa faca fata rapiditatii si paselor sale inteligente din timpul meciului. Maiestria sa a ingreunat tentativele mijlocasilor spanioli de a crea atacuri din acea zona. Deco, jucator care a cistigat recent Liga Campionilor cu FC Porto, l-a eclipsat pina si pe capitanul lui, Luis Figo, in noaptea in care Portugalia s-a calificat in sferturi“, noteaza site-ul oficial al Campionatului European.

Cel mai bun jucator al meciului este desemnat in urma votului suporterilor pe pagina oficiala de internet a competitiei.

Referitor la partida de pe „Jose Alvalade“, in urma careia Spania a plecat acasa, Deco a spus: „Spania nu se astepta sa gaseasca o echipa portugheza asa puternica. Stiam ca trebuia sa facem o prima repriza buna si cred ca meritam sa marcam pina la pauza. Din fericire, golul lui Nuno Gomes ne-a rasplatit eforturile. Avem incredere in noi mai departe“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS