13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa treaba, „Puriule“!

La treaba, „Puriule“!

Cu trei zile inaintea startului pregatirilor pentru noul sezon, Mircea Rednic revine astazi in Banie, pentru a pune la punct, impreuna cu Pavel Badea, aspectele legate de transferuri si programul echipei. In dimineata aceasta, presedintele si antrenorul Universitatii vor purta o discutie la sediul clubului, problema cea mai delicata fiind cea a jucatorilor care trebuie sa soseasca la Craiova, dar pentru care nu s-a ajuns la o intelegere cu cluburile de unde provin.

In aceste conditii, Mircea Ilie, Cosmin Pascovici, Narcis Raducan sau tinerii jucatori de la „U“ Cluj doriti de „Puriu“ vor fi greu de regasit printre alb-albastri la reunirea lotului, joi, 24 iunie, chiar daca au deja acorduri semnate cu clubul din Banie. In schimb, cele mai sigure veniri vor fi cele ale fotbalistilor straini contactati de Rednic in perioada vacantei din Belgia, care sint asteptati la Craiova peste doar o saptamina.

De asemenea, astazi sau miine poate ajunge la Craiova si „Jerry“ Gane, a carui vizita in Elvetia pare sa nu se fi incheiat cu rezultatul scontat, adica semnarea unui nou contract cu o echipa din Tara Cantoanelor. In acest caz, conform promisiunii pe care i-a facut-o lui Mircea Rednic, Gane va juca in sezonul viitor in linia de atac a Universitatii, acolo unde este posibil sa nu-l mai vedem pe Jeremy Njock, un jucator asemanator, ca stil de joc, lui Gane. In plus, va fi greu de crezut ca Dinel Staicu va accepta sa le plateasca ambilor contracte de peste 70.000 de dolari pe an, asa cum a fost intelegerea initiala.

Aceeasi problema este intimpinata si in cazul lui Erik Lincar, care ar fi solicitat 250.000 de dolari pentru un sezon, dar Mircea Rednic este increzator ca-l poate face pe ex-stelist sa renunte la pretentiile exagerate, o evolutie buna sub culorile Universitatii putindu-l readuce in vizorul selectionerului Iordanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS