14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Voi continua sa execut penaltiuri“

„Voi continua sa execut penaltiuri“

Capitanul reprezentativei Angliei, David Beckham, a spus ca va continua sa execute penaltiuri, chiar daca a ratat in partida cu selectionata Frantei, scor 1-2, din cadrul grupei B a Campionatului European.

„Daca vom mai primi vreun penalti, ma voi duce sa il bat. Daca il voi rata si pe acesta, il voi bate pe urmatorul. Asa sint eu. Nimic nu ma va infringe. Daca le voi rata pe urmatoarele patru sau cinci, in continuare ma voi duce sa execut. Chiar si daca Lampard ar vrea sa bata, tot eu m-as duce. Daca as rata patru din patru poate ca n-as avea de ales, dar mentalitatea mea este sa continuu pina reusesc. Cind am ratat in trecut pentru Manchester, intotdeauna am spus ca voi merge mai departe. Cu siguranta as vrea sa execut chiar daca s-ar afla Barthez in fata mea. Din fericire, probabil ca ar fi alt deznodamint“, a spus Beckham.

Capitanul Angliei a spus ca nu se simte doborit de ratarea din meciul cu Franta. „Nu sint la pamint. Nu am fost la fel de dezamagit cind am ratat contra Turciei, am simtit ca noi controlam jocul si ca vom cistiga. Am mare incredere in echipa. Putem ajunge departe, dar trebuie sa invingem Elvetia. Cel mai frumos lucru cind esti englez este ca atunci cind esti la pamint te ridici imediat. Daca vom trece de Elvetia, vom fi la fel de iubiti precum am fost cu trei minute inainte de finalul meciului cu Franta“, a comentat Beckham.

Mijlocasul englez a spus ca nu a discutat prea multe dupa meciul cu Franta cu Zidane. „Avea un zimbet mare pe chip, ceva in genul «asa stau lucrurile». Dar reactia sa de dupa meci a fost de ajuns. Am facut schimb de tricou cu el. Il voi inrama si il voi pune pe perete, acasa. Da, am pierdut, dar voi avea amintiri extraordinare despre un mare jucator“, a spus Beckham.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS