14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic este asteptat astazi la Craiova

Rednic este asteptat astazi la Craiova

Plecat in urma cu o saptamina in Belgia, la Liege, unde se afla familia sa, antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, si-a anuntat revenirea in Banie pentru astazi. Pina la reunirea lotului, care va avea loc pe 24 iunie, tehnicianul Universitatii va incerca sa rezolve transferul citorva jucatori din campionatul intern.

„Nici nu vreau sa-i chem pe jucatorii noi care vor veni la primele zile de pregatire, tocmai pentru a evita anumite speculatii pe seama transferurilor. Oricum, la noi, cind un jucator are o oferta, se cere enorm pe el, iar cind nu este solicitat, este amenintat cu excluderea din lot sau i se creaza alte probleme“, a spus Mircea Rednic, tot mai nemultumit de pretentiile exagerate ale presedintilor din campionatul intern. Cum a promis la plecare, Rednic va aduce trei jucatori straini, care au evoluat pina acum in campionatul belgian, posturile vizate fiind cele de mijlocas dreapta, mijlocas central si atacant.

Programul Universitatii va cuprinde o pregatire la cantonamentul din Lunca Jiului, pina la 7 iulie, in care vor fi „presarate“ si meciuri amicale cu echipe de Divizia B si C din zona OIteniei. Apoi, alb-albastrii vor pleca in Austria, pentru un turneu cu meciuri amicale in perioada 8 iulie-20 iulie, ultima saptamina inaintea inceperii noii editii de campionat (31 iulie) urmind sa fie petrecuta in Banie.

Deocamdata, la invitatia lui Rednic, mai multi jucatori ai Universitatii, printre care Murgan, Lutu, Plesan sau Borbely, se afla la mare, in statiunea Costinesti, unde se bucura de ultimele zile de vacanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS