12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportS-a stabilit lista „disponibilizatilor“ de la Universitatea

S-a stabilit lista „disponibilizatilor“ de la Universitatea

Chiar daca nu s-a perfectat inca nici un transfer la Universitatea, clubul a decis sa renunte la citiva dintre componentii lotului din sezonul precedent. Astfel, portarul Mihai Tataru si fundasii Catalin Craciunescu, Stelian Buglea si Mugur Bolohan vor avea soarta lui Ovidiu Stinga, care a primit deja dezlegarea sa-si gaseasca o noua echipa. Atacantul Cristian Ungureanu va fi imprumutat, incercindu-se chiar directionarea sa spre un club din Divizia A, pentru a ramine in atentia conducatorilor si antrenorilor Universitatii.

In saptaminile urmatoare se va decide echipa care ar urma sa fie „satelitul“ Universitatii, cele mai mari sanse avindu-le CSM Resita, in detrimentul unei alte divizionare C, UFC Electro, acolo urmind sa fie „plasati“ fotbalistii imprumutati si in sezonul trecut: Vulpescu, Feleaga, V. Stancu, I. Iordache, Lazarovici, N. Oprea, Dananae, Bucur, Radulea sau Curteanu. De asemenea, se va negocia cu Jiul Petrosani prelungirea imprumutului jucatorilor G. Serban si Ciocoi, dar si cu Pandurii Tirgu Jiu pentru mijlocasul Costel Nica, dorit in continuare de Emil Sandoi la gruparea gorjeana.

In aceste conditii, daca nu vor mai exista oferte pentru unii jucatori, lotul craiovean s-ar putea prezenta astfel: Guso, Banica (portari), Moti, Daouda, Papura, Murgan, Preda, Iordache, Miclea (fundasi), Bundea, Plesan, Vigariu, Lutu, Stoianof, Cl. Tudor (mijlocasi), Borbely, Njock (atacanti). Pe lista de achizitii a oficialilor craioveni se afla: portarul Bornescu (FC Craiova), fundasii Pascovici (Farul) si Toporan (Petrolul), mijlocasii Dina (FC Craiova), Todoran (Petrolul), Ziyati (Rapid) si N. Raducan (FCM Bacau), atacantii M. Ilie (FC Onesti), S. Ilie (Rapid) si Oprita (Steaua), dar si citiva jucatori din campionatul belgian pe care ii va aduce Mircea Rednic la inceperea pregatirilor.

Codoban era proprietarul lui Bundea

Clubul Universitatea a rezolvat problema mijlocasului Zeno Bundea, cumparind drepturile asupra jucatorului, care erau detinute de Ioan Codoban. Dupa modelul fratilor Becali, Codoban avea in proprietate jucatorul, care avea o clauza de 100.000 de dolari prin care putea parasi in orice moment echipa din Banie. Cind va sosi din vacanta, Bundea va semna prelungirea cu doi ani a contractului cu Universitatea, care expira in vara anului viitor, urmind sa primeasca 50.000 de dolari pe sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS