23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Pandurii, medaliata cu bronz in campionatul national

Echipa Pandurii, medaliata cu bronz in campionatul national

Echipa feminina de fotbal Pandurii Tirgu Jiu s-a calificat in premiera la turneul final al campionatului national, disputat la Cimpina, la sfirsitul saptaminii trecute. In primul an de existenta, divizionara A feminina s-a calificat in ultima faza a competitiei de pe primul loc in grupa Sud, alaturi de Smart Bucuresti. Vicecampioana SN Constanta a ocupat locul trei si a ramas acasa, golul inscris de gorjence in ultima etapa, pe terenul lor, eliminindu-le din cursa spre titlu. In primul meci de la turneul final, Pandurii Tirgu Jiu a intilnit ocupanta locului doi din seria Vest, Crisul Alesd, fiind invinsa cu scorul de 2-3.

Ardelencele au deschis repede scorul, insa Rus (’33) le-a anulat avantajul de pe tabela. La scorul de 1-1, gorjencele au beneficiat de un penalti, dar Pasca a ratat sansa de a intoarce rezultatul, executind slab in portar. Ocazia s-a razbunat si Crisul a intrat la cabine cu 2-1. Echipa Pandurii a mai revenit o data si a egalat prin Frumuselu, cu doua minute inaintea expirarii timpului regulamentar, dar a cedat in prelungirile jocului, in urma unei gafe a fundasilor Lincu si Schiopu.

In finala pentru medalia de bronz, elevele lui Constantin Andreuca au invins cu scorul de 5-1 pe Smart Bucuresti, pentru gorjence marcind Pasare, Pasca (2), Schiopu si Andreea Cojocaru. Pentru locul trei ocupat la primul an de prezenta in campionatul national, Pandurii Tirgu Jiu a primit o cupa si medaliile de bronz din partea FRF.

Primul „unsprezece“ folosit de Andreuca in cele doua jocuri de la Cimpina a fost: Ruset – Frumuselu, Schiopu, Lincu, Ocoleanu, Margineanu, A. Cojocaru, Rus, Bordeanu, Pasare, Pasca. Au mai jucat: Roscas, M. Cojocaru, Vacaru, M. Popescu, Cocolan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS