31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Dupa ce ne-am fript cu ciorba, suflam si-n iaurt“

„Dupa ce ne-am fript cu ciorba, suflam si-n iaurt“

Vacanta lui Mircea Rednic in Belgia se apropie de sfirsit. Joi, antrenorul cu care Universitatea isi propune sa ia titlul revine la Craiova, dar nu singur, ci insotit de trei jucatori pe care i-a ales din campionatul belgian, dintre cei aflati la final de contract.

Daca Rednic n-a dorit sa divulge numele celor trei urmasi ai lui Godfroid si Ziyati, dupa ce a patit clubul craiovean cu Mircea Ilie si Cosmin Pascovici, suporterii Craiovei pot afla posturile pe care evolueaza acestia. Rednic a contactat un fundas-mijlocas de banda dreapta, parte descoperita dupa iminenta despartire de Bolohan si Miclea, un mijlocas central si un atacant, postul pe care clubul din Banie vrea sa efectueze cele mai multe achizitii.

„Dupa ce ne-am fript cu ciorba, suflam si-n iaurt. Ati vazut ce-am patit cu Pascovici si alti jucatori pe care am declarat ca-i vrem. Acum nu mai dam numele jucatorilor decit dupa ce ajung cu ei la Craiova“, a afirmat antrenorul Universitatii, suparat foc pe presedintii din fotbalul romanesc, care au pretentii exagerate pentru unii jucatori. „Cer pe Pascovici 125.000 de dolari daca pleaca afara, iar pentru o echipa din tara pretul e mai scump. E incredibil asa ceva“, s-a confesat Rednic.

Nu crede ca Dinel va lasa echipa

Antrenorul Universitatii spera in continuare ca promisiunile patronului Universitatii, Dinel Staicu, vor deveni realitate si nu va fi nevoit sa se desparta de echipa din Banie. „Eu nu cred ca Dinel are sufletul sa lase echipa, mai ales ca sintem pe un drum care vizeaza performanta. Eu, unul, am facut si sint dispus sa mai fac sacrificii pentru ca Universitatea sa obtina un trofeu“, a afirmat „Puriul“ despre dorinta lui Dinel de a renunta la o mare parte din actiunile clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS