13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Toate meritele apartin jucatorilor“

„Toate meritele apartin jucatorilor“

Selectionerul german al Greciei, Otto Rehhagel, a afirmat ca toate meritele pentru victoria obtinuta in fata Portugaliei le revin jucatorilor.

„Este cea mai importanta victorie obtinuta de Grecia. Nu am facut nimic altceva decit sa le dau sfaturi jucatorilor. Toate meritele pentru aceasta victorie le apartin si ii felicit. Grecia dispune de multe valori individuale, dar cu toate acestea s-a format o echipa solidara, care are un tel comun. In ceea ce ma priveste, este un mare succes, la fel de mare ca si cel obtinut in 1992, in finala Cupei Cupelor, cind echipa pe care o pregateam, Werder Bremen, a invins AS Monaco“, a subliniat Rehhagel.

Capitanul reprezentativei Greciei, Theodoros Zagorakis, a afirmat ca victoria a fost meritata, deoarece fotbalistii eleni au dat dovada de entuziasm si agresivitate in joc. „Pentru echipa noastra este o mare onoare sa invinga Portugalia, chiar la ea acasa. Sintem foarte mindri de acest succes, in urma caruia toata lumea va vorbi despre noi. Am jucat ca o echipa adevarata, ne-am implicat foarte mult in acest joc si vreau sa imi felicit coechipierii. Le multumim suporterilor care au venit in Portugalia pentru a ne sustine. Vom sarbatori victoria, dar nu prea mult, pentru ca miercuri intilnim Spania“, a precizat mijlocasul grec.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS