23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu meritam sa pierdem acest meci“

„Nu meritam sa pierdem acest meci“

Mijlocasul Luis Figo considera ca echipa nationala a Portugaliei a platit scump greselile facute in meciul cu Grecia.

„Cind joci la un asemenea nivel si faci greseli se poate intimpla sa pierzi. La faza primului gol am pierdut prea usor mingea la mijlocul terenului si am trecut printr-un moment foarte greu. Apoi am incercat sa inscriem, dar misiunea noastra s-a ingreunat si mai mult dupa primirea celui de-al doilea gol. Cu toate acestea, am continuat sa luptam si nu cred ca meritam sa pierdem acest meci. Grecii au avut doua atacuri si au inscris doua goluri. Sint dezamagit si la fel sint si suporterii nostri“, a spus Figo.

Mijlocasul portughez Deco este de parere ca scorul final al meciului cu Grecia nu este unul echitabil. „Scorul nu reflecta realitatea din teren. Este foarte greu sa revii dupa ce primesti goluri in acest mod, mai ales intr-o astfel de competitie. Nu avem insa timp sa ne pierdem cu firea si trebuie sa ne revenim psihic“, a spus Deco.

Fundasul Jorge Andrade a afirmat ca spera sa obtina o victorie in primul meci de la Euro-2004. „Nu ne gindeam ca vom primi un gol atit de repede, la inceputul meciului. Am incercat sa atacam din toate directiile, dar fara succes. Acum va trebui sa invingem in meciul cu Rusia si sa incercam sa obtinem un rezultat bun in partida cu Spania“, a adaugat Andrade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS