23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Le cer scuze suporterilor portughezi“

„Le cer scuze suporterilor portughezi“

Antrenorul reprezentativei Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, le-a cerut scuze suporterilor pentru infringerea inregistrata in meciul cu Grecia.

„Intr-o competitie scurta precum aceasta, avem dreptul la o greseala. Ne-am folosit jocherul. Le cer scuze pentru aceasta infringere suporterilor portughezi, care ne-au incurajat de la inceputul si pina la finalul meciului“, a spus Scolari.

Tehnicianul a precizat ca nervozitatea jucatorilor sai, perceptibila la inceputul meciului, a crescut dupa primirea primului gol. „Am pierdut controlul meciului si nimeni nu si-ar fi imaginat ca acest lucru se putea intimpla astfel. Primele zece minute alte primei reprize au fost dezastruoase, iar acest lucru s-a petrecut si in repriza secunda“, a adaugat Scolari.

Luiz Felipe Scolari considera ca jocul echipei sale s-a imbunatatit in repriza a doua, dupa intrarea in joc a lui Nuno Gomes. „Insa, pe de alta parte, Grecia conducea in acel moment cu scorul de 2-0 si s-a multumit sa se apere, astfel incit am avut mai multe ocazii“, a mentionat Scolari.

Selectionerul brazilian al Portugaliei a declarat ca nu s-a hotarit inca daca va face schimbari in componenta echipei pentru urmatorul meci din grupa. „Vreau mai intii sa urmaresc meciul dintre Spania si Rusia pentru a lua o decizie“, a spus Scolari.

Antrenorul brazilian a precizat ca meciul cu Rusia va fi unul „pe viata si pe moarte“. „Primul meci este vital intr-o competitie scurta, de doar trei partide. Meciul viitor este crucial pentru noi. Sint invins si trist, insa aceste lucruri se intimpla. Jucatorii mei sint deprimati ca si mine“, a mentionat Scolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS