12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTehnicienii lui FC Craiova sint la final de contract

Tehnicienii lui FC Craiova sint la final de contract

In aceasta pauza competitionala, oficialii divizionarei B FC Craiova trebuie sa poarte discutii nu numai cu cei pe care doresc sa-i aduca la echipa, dar si cu conducerea tehnica, toti cei trei antrenori, Nicolae Ungureanu (director tehnic), Eugen Neagoe (antrenor principal) si George Bita (antrenor secund) aflindu-se la final de contract.

„Deocamdata, ne-am luat o scurta vacanta. Saptamina viitoare ne vom intilni cu conducerea clubului si vom stabili daca vom mai continua sau nu impreuna. Personal, as vrea sa continuu munca inceputa, dar depinde de multe lucruri. De campania de achizitii, de cine va pleca de la echipa, de ce se doreste pentru urmatorul sezon…“, a spus Nae Ungureanu, care se pregatea sa-si petreaca cele citeva zile libere pe litoral.

Cit priveste jucatorii, in afara celor sapte disponibilizati, si a celor doua certe achizitii, Ciobanu si Stroescu, la echipa nu exista nume noi, totul urmind sa se decida dupa scurta pauza pe care si-au luat-o nu numai antrenorii, ci si patronul. „Asteptam sa vedem ce luam de la Caracal sau din jucatorii la care va renunta Universitatea si apoi ne vom orienta si in alta parte“, a precizat presedintele FC Craiova, Jean Nitulescu. Desi acesta a spus ca nu exista nici o oferta precisa in cazul celor doi fotbalisti ai divizionarei B doriti de Universitatea, portarul Bornescu si mijlocasul Dina, se pare ca ambii au fost deja acontati de alb-albastrii, intelegerea parafindu-se direct intre patroni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS