Acasă Sport „Portugalia va fi greu de invins“

„Portugalia va fi greu de invins“

-

Mai multi jucatori din selectionata Frantei estimeaza ca reprezentativa Portugaliei va fi foarte dificil de invins la Euro 2004.

„In ciuda a ceea ce s-a spus despre meciurile de pregatire ale Portugaliei, va fi foarte dificil sa invingi aceasta echipa, care are si publicul de partea sa“, a spus Thierry Henry.

Claude Makelele considera ca reusita Portugaliei va depinde in mare masura de evolutia fostului sau coechipier de la Real Madrid, Luis Figo. „Portugalia este capabila sa ajunga in finala. Dar va avea nevoie de calitatile lui Luis Figo“, a precizat Makelele.

Robert Pires, de origine portugheza dupa tata, spera sa intilneasca echipa Portugaliei in finala. „Va fi dificil pentu orice echipa sa invinga Portugalia. Selectionerul Scolari are un lot experimentat si increzator in urma victoriei echipei FC Porto in Liga Campionilor. Sper sa intilnesc Portugalia in finala, la Lisabona“, a spus Pires.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gândacul din calea autostrăzii Sibiu Piteşti, momit cu feromoni

Ministrul Fondurilor Europene susține că se poate rezolva inclusiv problema protejării gândacului pentru care Comisia Europeană a cerut explicaţii. Există soluţii pentru...