Acasă Sport Njock poate pleca de la Universitatea

Njock poate pleca de la Universitatea

-

Daca lui Mircea Rednic ii va iesi pasienta si va reusi aducerea jucatorilor doriti, viitorul camerunezului Jeremy Njock in Banie va deveni incert. Desi a avut o evolutie foarte buna in etapele care au urmat venirii lui Rednic in Banie, spre finalul sezonului au aparut disensiuni intre antrenor si atacantul adus de la UTA, care a fost tinut pe banca, in premiera pentru sezonul trecut, la Piatra Neamt. Capriciile camerunezului, care si-a exprimat nu o data dorinta de a pleca fata de impresarul sau, pun sub semnul intrebarii continuitatea sa in Banie, Rednic avind deja experienta unei „dezertari“ a lui Njock, in vara trecuta, cind a fugit chiar de sub ochii „Puriului“, din cantonamentul de la „ProRapid“.

In plus, chiar daca transferul lui Plesan in Ghencea nu mai este de actualitate, clubul craiovean intentioneaza sa faca o oferta Stelei pentru Oprita, considerat de Mircea Rednic inlocuitorul perfect pentru camerunez. Nu in ultimul rind, in cazul plecarii lui Njock, Dinel Staicu ar scapa de povara celui mai mare contract pe care-l plateste la Universitatea, suma pe care atacantul african urmeaza sa o incaseze in sezonul viitor fiind de 70.000 de dolari, cu 10.000 mai mult decit in campionatul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...