17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMVM Dragutesti, a doua finalista

MVM Dragutesti, a doua finalista

Dupa ce cu o zi inainte se lamurisera lucrurile in privinta primei echipe calificate in finala, Dumbrava Cilnic, dupa disputarea semifinalei dintre Gilortul Tirgu Carbunesti si MVM Dragutesti a fost stabilita si a doua finalista.

Detinatoarea trofeului, MVM Dragutesti, are sansa sa reediteze performanta de anul trecut, dupa ce si-a cistigat acest drept in urma unei victorii in deplasare, 2-0, si a unui egal pe teren propriu, 1-1, in meciul retur. Victoria oaspetilor in meciul tur de la Tirgu Carbunesti a dus la despartirea de antrenorul Gabi Rascol, care a renuntat la functie invocind ca unii jucatori nu ar fi jucat la adevarata lor valoare. Jucatorii de la Gilortul au fost condusi de pe margine de fostul lor antrenor, Mihail Marian, actualmente la divizionara C Petrolul Ticleni. Partida a fost de slaba factura, ocaziile la ambele porti putind fi numarate pe degetele unei singure miini. Desi carbunestenii au dominat jocul, scorul a fost deschis de gazde, in minutul 79, Radu marcind in urma unei pase primite de la un adversar. Cinci minute mai tirziu, Dragotoiu a adus egalarea in urma unei combinatii in careul adversarei. Mai poate fi retinuta doar ratarea monumentala a celui mai bun om de pe teren, Calin (Gilortul), care nu a profitat de gafa portarului Popescu, sutind in plasa laterala din pozitie favorabila.

Finala fazei judetene a Cupei Romaniei, dintre Dumbrava Cilnic si MVM Dragutesti, se va disputa miercuri, 16 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS