13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRaducanu nu mai are loc la Espanyol

Raducanu nu mai are loc la Espanyol

Atacantul craiovean Claudiu Raducanu ar putea evolua, in sezonul urmator, sub forma de imprumut, la un club din Segunda Division, deoarece in lotul actualei sale echipe, Espanyol Barcelona, exista prea multi jucatori extracomunitari.

Pe linga fostul stelist, si camerunezul Wome ar putea pleca de la echipa catalana. „Wome ar putea pleca mai usor pentru ca are o clauza de reziliere mai mica de un milion de euro. Insa, in cazul lui Raducanu, lucrurile stau altfel: el mai are trei ani de contract si ar putea fi imprumutat. Daca nici un club din prima liga nu-si manifesta interesul pentru roman, acesta ar putea ajunge in Segunda Division“, a scris cotidianul spaniol Mundo Deportivo, despre romanul care s-a transferat in Primera Division in luna ianuarie a acestui an.

Luis Fernandez ramine antrenor la Espanyol inca un an

Tehnicianul lui Espanyol, Luis Fernandez, isi va prelungi pentru inca un an contractul cu gruparea spaniola. Noua intelegere dintre Fernandez si clubul catalan nu are optiune de prelungire. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu reprezentantii antrenorului Luis Fernandez, dar acesta nu a semnat inca noul contract, pentru ca se afla in Franta, unde este retinut de mai multe probleme familiale.

Programul din intersezon al echipei urmeaza sa fie stabilit in zilele urmatoare. Presedintele clubului Espanyol, Daniel Sanchez Llibre, a declarat ca atmosfera era foarte incarcata inainte de a se ajunge la o intelegere cu oficialii lui Fernandez.

„Nesiguranta a creat neliniste si o atmosfera negativa in interiorul gruparii. Am ratat chiar si citeva transferuri din cauza acestei intirzieri neasteptate a semnarii contractului“, a spus Llibre.

Potrivit presei spaniole, conducerea gruparii ii daduse un ultimatum tehnicianului Luis Fernandez pentru a se hotari daca ramine sau nu la conducerea tehnica a echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS