11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Plesan nu va juca la o alta echipa din Romania“

„Plesan nu va juca la o alta echipa din Romania“

„Telenovela“ Plesan pare a avea un final fericit pentru suporterii olteni. Cert este ca mijlocasul craiovean nu va ajunge la Steaua, sau la alta echipa din tara. Ioan Becali, cu firma caruia Mihaita Plesan are contract de impresariat, a afirmat clar ca jucatorul nu se va transfera in Ghencea, ci doar in strainatate.

„Plesan nu se va transfera la o alta echipa din Romania. Are o oferta avantajoasa din afara, cu un salariu de citeva ori mai mare decit se ofera aici. In strainatate este mult mai bine pentru Plesan“, a precizat Becali, care, dupa ce a parasit presedentia Rapidului, a revenit in meseria care l-a consacrat, impresariatul.

Se pare ca procuratorul FIFA nu a dorit sa-l lase pe Plesan la Steaua din cauza relatiilor nu prea cordiale in care se afla cu varul sau, Gigi Becali, patronul gruparii militare, dar si oltenii au tinut de pret. Dinel Staicu a purtat tratative cu omologul sau din Ghencea, dar a spus o suma si nu a acceptat nici un fel de negociere. Patronul Universitatii i-a aruncat lui Gigi Becali si varianta cu oferta de 3.000.000 de euro pentru un transfer in strainatate al jucatorului, care a pus intr-un fel capac intentiilor stelistului de a-l cumpara pe craiovean.

Cit despre oferta de afara, Staicu spune ca ea vine din partea francezilor de la PSG, desi se aude ca si alte doua grupari din Bundesliga, Borussia Dortmund si VfB Stuttgart, l-ar vrea pe internationalul oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS