7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Impreuna vom reusi sa promovam!“

„Impreuna vom reusi sa promovam!“

Daca la Pandurii s-au facut pasi importanti in sezonul recent incheiat, acestia sint, cu siguranta, cei in planul imaginii si al publicitatii clubului. O data cu schimbarea conducerii din vara trecuta, s-au facut multe actiuni de cosmetizare a imaginii sifonate de scandalurile dintre sefii gruparii si jucatori. S-au montat bannere cu numele clubului la stadionul „Municipal“, s-a realizat o sigla noua si s-a promis o transparenta totala fata de presa. S-a comandat chiar un site pe internet al divizionarei B gorjene, care a fost finalizat de firma contractata, dar nu a fost lansat in retea, desi au trecut mai mult de opt luni de la data preconizata pentru inaugurare. Datorita implicarii echipei in lupta pentru promovare a crescut si interesul mass-media pentru Pandurii. Doua posturi de televiziune au transmis de la Tirgu Jiu, in direct sau inregistrat, mai multe partide ale „pandurilor“, clubul gorjean fiind cel mai televizat din seria B2. Nu trebuie uitata nici vitrina cu trofee amenajata pe o artera foarte circulata din centrul orasului. Toate aceste realizari au fost initiate in prima parte a mandatului actualei conduceri a clubului, poate din dorinta de a face ceva, sau poate datorita elanului de inceput.

Relatii tensionate intre conducatori si presa

In turul campionatului, presedintele Condescu era nelipsit de la conferintele de presa, dar, in retur, acesta nu a participat la nici o intilnire cu ziaristii. Transparenta totala promisa la inceputul mandatului s-a transformat intr-o opacitate salvata oarecum de numirea unui purtator de cuvint. Directorul de imagine si purtatorul de cuvint Viorel Temelescu a inceput cu stingul activitatea la club, prima sa masura fiind sa le interzica subalternilor sa colaboreze cu presa fara acordul sau. Apoi i-a discreditat pe ziaristi in fata jucatorilor, facindu-i timpiti. Nici antrenorul Emil Sandoi nu a fost departe de seful sau, in ciuda diplomatiei de suprafata. De multe ori, ziaristii care nu au scris pe placul lui au fost trasi la raspundere sau au fost indemnati sa scrie dupa dictare la conferintele de presa. Relatiile uneori tensionate dintre reprezentantii clubului si cei ai presei au fost detensionate la ultima intilnire din aceasta vara.

Ziaristii au fost „periati“

Viorel Temelescu a facut apel la presa pentru ca, in sezonul viitor, sa ajute echipa Pandurii in lupta pentru promovare: „Impreuna cu dumneavoastra trebuie sa realizam acest deziderat. Spuneam si anul trecut ca ne veti ajuta, in mod sigur ne-ati ajutat, ne-ati atras atentia atunci cind am gresit, ne-ati fost de real folos. Si, ca sa ramin in nota mea predominanta, ar fi foarte bine fara dumneavoastra sinteti un rau necesar.“

La rindul sau, presedintele Marin Condescu a opinat ca presa este tamaduitorul societatii: „Lumea fara dumneavoastra ar fi mult mai saraca si mai bolnava. Din punctul meu de vedere, sinteti cei care intretineti sanatatea in orice domeniu. Nu am avut intotdeauna cele mai bune relatii cu presa, dar nu m-am suparat niciodata pe presa“.

Presedintele incearca sa atraga presa de partea sa, promitind inca o data transparenta totala pentru a lupta impreuna pentru promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS