13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ si-a propus promovarea

„Pandurii“ si-a propus promovarea

Conducerea tehnica si administrativa a divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu a invitat jucatorii la o ultima discutie inaintea intrarii in vacanta, facindu-se o analiza a sezonului abia incheiat, precizindu-si totodata si pretentiile pentru campionatul urmator. „Ne-am propus ca in 2004-2005 sa promovam in Divizia A“, este reconfirmarea obiectivului fixat in urma cu un an, dupa un sezon pregatitor in care „pandurii“ au realizat cea mai buna performanta din istoria clubului.

Trecind repede peste ce a fost, Sandoi a anuntat ca va stabili lotul de jucatori pe 28 iunie, cind se vor relua pregatirile pentru noul sezon. Vor fi si fotbalisti la care se va renunta, asta si in functie de achizitiile care vor fi facute in aceasta vara. Totodata, mai multi jucatori de la Universitatea Craiova, pe care Rednic ii va disponibiliza, sint in atentia antrenorului Emil Sandoi, insa ramine de vazut daca va reusi sa-i convinga sa evolueze la Tirgu Jiu.

Presedintele Marin Condescu a dorit sa alunge orice suspiciune in privinta unei schimbari pe banca tehnica a echipei Pandurii, precizind ca Sandoi are contract pe doi ani cu clubul gorjean si numai in cazul in care tehnicianul si-ar exprima dorinta sa paraseasca gruparea din Tirgu Jiu va fi numit un alt antrenor.

Sandoi ii vrea in continuare pe Nica si Lung

Doi jucatori aflati la final de contract cu Pandurii Tirgu Jiu, Constantin Nica si Tibi Lung sint doriti in continuare de catre Emil Sandoi. Ei au fost chemati in acest weekend la negocieri de catre presedintele Marin Condescu pentru prelungirea intelegerilor, insa trebuie sa primeasca si acordul cluburilor de care apartin, „U“ Craiova respectiv, Steaua Bucuresti.

Presedintele Condescu a mai anuntat ca-i va pune la dispozitie antrenorului tot ce-i trebuie, acesta fiind liber sa-si aleaga jucatorii cu care va porni la drum in noul sezon, pentru ca la data primului cantonament, 3 iulie, sa beneficieze de lotul pe care si-l doreste.

Sint bani pentru promovare

In urma cu citeva zile, directorul de imagine al clubului gorjean, Viorel Temelescu, anunta ca actualii finantatori ai echipei de fotbal nu pot sa sustina activitatea de performanta fara sprijinul factorilor locali sau a oamenilor de afaceri din Tirgu Jiu. Sumele oferite de catre primarie si consiliul judetean au fost derizorii in comparatie cu nevoile unei echipe de divizia B, cu toate ca atit Temelescu, cit si Sandoi, au facut numeroase apeluri catre cele doua institutii publice de a se implica mai mult in finantarea formatiei Pandurii.

„Indiferent de sumele oferite de viitorul consiliu local sau judetean, actualii sponsori pot sa sustina financiar obiectivul propus pentru sezonul urmator“, a precizat insa Marin Condescu, care a adaugat totusi ca „un ajutor, indiferent cit de mic, ar fi binevenit“.

Nu sint conditii pentru performanta la Tirgu Jiu

Antrenorul Emil Sandoi a enumerat trei conditii de baza pentru ca un club profesionist sa poata face performanta. Acestea sint un cantonament propriu, un teren de antrenament de acelasi nivel cu si cel de joc si un mijloc de transport, Sandoi admitind ca s-au facut ceva pasi in acest sens.

Totusi, nimic din ceea ce solicita Sandoi nu este concretizat. Este in lucru un cantonament al echipei la Rinca, la o distanta de peste 40 de km de Tirgu Jiu, dar care poate fi folosit mai mult in perioada intercompetitionala. La terenul II de antrenament se lucreaza de ani de zile, nici pina in prezent acesta nefiind insamintat, iar in ceea ce priveste mijlocul de transport propiu, acesta nu exista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS