10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Gica Popescu“ vrea sa-si demonstreze valoarea in Divizia C

„Gica Popescu“ vrea sa-si demonstreze valoarea in Divizia C

Dupa ultima runda a campionatului judetean, Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ a reusit promovarea in Divizia C. In urma unui sezon in care „scolarii“ au dat o lupta acerba cu Chimia, trupa lui Nelu Petrisor a invins fara probleme, sub privirile „Baciului“, in ultima runda, pe Avintul Isalnita, cu 6-0, rezultat care i-a adus titlul de campioana a Doljului.

Golurile „GP“-ului au fost reusite de Voica, Predoi, Cristescu, I. Matei, L. Matei si Dragotescu, inca o dovada ca „echipa este extrem de echilibrata pe posturi, fiecare jucator avind sansa sa ajunga in faza de finalizare“, dupa cum a precizat tehnicianul echipei de pe „Hanul Doctorului“.

„Sper sa facem o figura frumoasa in esalonul trei si sa demonstram ca avem valoare. Pina sa luam vacanta, mai avem insa, miercuri, finala Cupei Romaniei, faza judeteana, unde vom intilni „Cavalerii fluierului“ si vrem sa obtinem eventul, daca se poate spune asa“, a incheiat Petrisor.

Lotul cu care „Gica Popescu“ a reusit promovarea este urmatorul: Barbu si Pirvan (portari), Neacsu, Dumitrascuta, Lupancea, Cernea, I. Matei, Predoi, Sandu, Voica, L. Matei, Dusca, Riosanu, Bucatea, Dragotescu, Cristescu, Chivu, Bugala, Rada, Stanica, Ceausu (jucatori de cimp).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS