10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilia a invins Argentina cu 3-1

Brazilia a invins Argentina cu 3-1

In derbiul preliminariilor sud-americane pentru Campionatul Mondial din 2006, selectionata Braziliei a intrecut cu scorul de 3-1, pe teren propriu, la Belo Horizonte, formatia Argentinei. In fata a peste 50.000 de spectatori, reprezentativa cariocas s-a impus gratie hat-trick-ul reusit de Ronaldo (’17, ’68, ’90), care a marcat toate cele trei goluri din penaltiuri, in timp ce punctul vizitatorilor a fost inscris de Juan Pablo Sorin (’80).

Interesant este ca toate loviturile de pedeapsa, pe drept acordate, dupa parerea antrenorului argentinian, Marcelo Bielsa, au fost scoase de acelasi Ronaldo, atacantul Realului fiind faultat in minutul 17 de Heinze (penalti pe care a fost nevoit sa-l execute de doua ori), in minutul 68 de Mascherano, iar in prelungirile partidei, de portarul Cavallero.

La Quito, in fata a 40.000 de spectatori, Ecuadorul a dispus cu scorul de 2-1 de formatia Columbiei, prin golurile marcate de Delgado (‘3) si F. Salas (’66), pentru oaspeti punctind Oviedo (’56). Columbienii au terminat meciul in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Elkin Murillo (’88).

In partidele disputate marti s-au inregistrat rezultatele: Uruguay – Peru 1-3, Venezuela – Chile 0-1, Bolivia – Paraguay 2-1.

„Selecao“ este lidera

In clasamentul grupei conduce Brazilia, cu 12 puncte, urmata de Argentina 11 p, Chile 10 p, Paraguay 10 p, Venezuela 9 p, Peru 8 p, Ecuador 7 p, Uruguay 7 p, Bolivia 6 p, si Columbia 4 p.

In acest week-end se vor mai disputa partidele: Ecuador – Bolivia, Argentina – Paraguay, Peru – Venezuela, Columbia – Uruguay si Chile – Brazilia.

Primele patru echipe se vor califica la turneul final al Cupei Mondiale din anul 2006, in timp ce formatia clasata pe locul cinci va juca un meci de baraj cu invingatoarea zonei Oceania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS