11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham va sta departe de publicitate

Beckham va sta departe de publicitate

Internationalul englez David Beckham a fost anuntat de noul sau antrenor, Jose Camacho, ca trebuie sa mai reduca din contractele sale de publicitate pentru a se putea concentra asupra evolutiei la echipa sa de club, Real Madrid.

Noul tehnician de pe „Santiago Bernabeu“ vrea ca elevii sai sa petreaca mai mult timp pe teren si nu in fata camerelor de luat vederi pentru filmarea spoturilor publicitare. Cu doar o zi inainte ca Jose Camacho sa introduca aceasta regula, Beckham a devenit noua „fata“ a marcii Gillette. Capitanul nationalei Angliei, care are 29 de ani, are deja contracte uriase de publicitate cu firmele Pepsi, Adidas si Vodafone si este decis sa isi mai atraga noi sponsori in Statele Unite, Japonia si China.

„Vreau mai multa munca si mai putina publicitate din partea jucatorilor. Chiar daca este vorba de reclame pentru club sau pentru alte firme. Am anumite conditii disciplinare pentru jucatorii mei pe care vreau sa le urmeze. Inclusiv in ceea ce priveste timpul si efortul pe care il acorda publicitatii. Vreau ca ei sa reduca aceste lucruri astfel incit sa poata juca mai mult fotbal“, a spus Camacho, care l-a inlocuit, la finalul acestui sezon din Primera Division, pe fostul tehnician al „galacticilor“, Carlos Queiroz.

Tiago, urmatoarea tinta a Realului

O prima miscare a lui Jose Antonio Camacho in privinta transferurilor o constituie mijlocasul portughez Tiago Cardoso de la Benfica Lisabona. Camacho i-a solicitat presedintelui madrilen Florentino Perez achizitionarea jucatorului lusitan, pe care il cunoaste perfect dupa ce a antrenat un an si jumatate pe Benfica.

Tiago, de 23 de ani, a jucat intre 1999 si 2002 cu Sporting Braga in divizia secunda, fiind transferat in 2002 la Benfica Lisabona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS