16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportObiectiv, in functie de retrogradatele din Divizia A

Obiectiv, in functie de retrogradatele din Divizia A


Dupa ultima partida de campionat, in care FC Craiova a fost invinsa de Building Vinju Mare, cu 3-0, la Severin, jucatorii au primit liber. Ei vor fi insa convocati miine, la ora 11.00, la Lido, pentru a li se aduce la cunostinta programul de pregatire si care va fi strategia clubului pentru editia viitoare de campionat. Totodata, componentii echipei isi vor incasa si ultimele drepturi banesti cuvenite (prime sau rate contractuale).

„Vom face o sedinta in care vom analiza evolutia echipei. Apoi vom decide cine va ramine, cine va pleca, ce jucator va fi imprumutat si pe cine vom incerca sa mai aducem. Vom stabili si programul de pregatire, dar, mai mult ca sigur, nu vom pleca in nici un cantonament“, a spus presedintele gruparii oltene, Jean Nitulescu.

Acesta a mai precizat ca se va incerca o cit mai buna colaborare cu Universitatea, dar si cu Armata, Stiinta CFR si Progresul Caracal. „In privinta transferurilor mai asteptam. Sa vedem la ce jucatori va renunta Universitatea, pentru ca noi incercam sa avem o colaborare buna cu surata mai mare. Ne vom indrepta si spre Armata, CFR, sau Progresul Caracal, echipa de la care vom lua niste jucatori. Cit despre obiectivul pentru noul sezon, sa vedem mai intii cine va retrograda si cum vor fi repartizate in serie, pentru ca, daca vom cadea cu Petrolul, de exemplu…“, a incheiat Nitulescu, care a tinut sa precizeze ca, in ciuda rezultatelor nefavorabile din ultimele etape, echipa a cistigat in schimb citiva jucatori: „Daca nu-i bagam pe final pe cei tineri nu puteam sti care este potentialul lor. Acum, citiva dintre ei ne-au convins ca merita sa ramina“.

Miine se va analiza si situatia jucatorilor aflati la final de contract cu divizionara B, acestia fiind Cristescu, Mitrita, Scarlat si Curteanu, la fel cum se va intimpla si cu Stefanescu, jucator de care antrenorii nu prea au fost multumiti. Cert este ca se va renunta la fotbalistii tineri care nu au avut posibilitatea sa joace prea mult, ei urmind sa fie imprumutati la alte echipe pentru a putea evolua, cum a fost cazul lui Cretu, Stamin sau Cimpeanu.

Mai sint unele probleme legate de Frimu, jucator de la Midia Navodari, care nu s-a mai prezentat la FC Craiova, dar nici nu a evoluat in alta parte, in timp ce Stroescu si Ciobanu urmeaza sa se alature echipei, ei avind deja contracte semnate pe o perioada de cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS