12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso ar putea fi singurul „integralist“

Guso ar putea fi singurul „integralist“

Portarul Universitatii Craiova, Adnan Guso, este singurul component al lotului care a evoluat in toate jocurile din acest campionat, fara a fi inlocuit. Bosniacul a acumulat 2.610 minute pe terenul de joc in campionat, adica 43 de ore si 30 de minute, la care se adauga cele 90 de minute jucate in meciul din Cupa Romaniei, de la Petrosani. Daca nu va fi substituit de Nicusor Banica in meciul de astazi, Guso poate atinge 46 de ore si 30 de minute in poarta Universitatii, doar un ceas si jumatate lipsind pentru a efectua doua zile la locul de munca.

„Nu sint foarte interesat de acest record si cred ca in meciul cu National va evolua si Banica, pentru cel putin o repriza“, a spus goal-keeperul Universitatii.

In privinta sezonului care se va incheia in seara aceasta, Guso a apreciat ca locul patru este bun, dar reprezinta totusi prea putin pentru o echipa cu pretentiile Craiovei. „Puteam mai mult de atit, dar au fost anumite sincope pe parcurs. Acum trebuie sa ne gindim la campionatul viitor, cind speram sa ne batem la titlu, desi formatiile din Bucuresti sint foarte puternice“, a afirmat Guso, decis sa continue in Banie cel putin pina in 2007, atunci cind i se incheie contractul cu Universitatea.

Bosniacul cistiga 30.000 de dolari pe an si a afirmat ca, desi a avut o oferta din strainatate, nu a dat curs acesteia, suma contractului nefiind una semnificativ superioara celei pe care o primeste la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS