11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata se mai pregateste, Electro a intrat in vacanta

Armata se mai pregateste, Electro a intrat in vacanta

Dupa ce divizionarele C craiovene au incheiat fericit acest sezon, Armata pentru ca a obtinut cea mai buna clasare, locul doi, in timp ce Electro si Stiinta CFR pentru ca au scapat de retrogradare, fiecare dintre echipe si-a facut planul pentru campionatul viitor.

„Militarii“ vor continua sa se pregateasca pina pe 15 iunie, avind cite un singur antrenament, dar si unele jocuri de verificare. Ieri, pe stadionul din Valea Fetii, Armata a invins cu 9-0 echipa de juniori ’86 de la CSS Universitatea Craiova, pregatita de Dan Cosei, fiind asteptate si alte partenere pentru amicale. Sedintele de pregatire sint conduse in continuare de secundul Marian Turcila si Mugurel Gusatu, principalul Silviu Stanescu aflindu-se in acest moment la Suceava, unde are familia. Conducatorii formatiei militare il asteapta insa pe Stanescu la discutii, pentru a sti daca mai conteaza pe el in viitorul sezon.

De ieri, Electro a intrat in vacanta, tehnicienii Marian Bicu si Ionel Luta efectuind ultimul antrenament de la ora 18.00, pe terenul din Valea Rosie. In aceasta saptamina, jucatorii care apartin de Electro isi vor primi si salariile, reunirea lotului fiind programata pe 5 iulie. In privinta fotbalistilor sositi de la Universitatea, acestia vor ramine la divizionara C, oficialii gruparii alb-albastre urmind sa decida daca vor mai trimite si alti tineri jucatori sub comanda tandemului Bicu – Luta.

In fine, la Stiinta CFR este liniste, astazi fiind prevazuta o sedinta in care se va analiza evolutia din retur si se vor stabili care vor fi prioritatile pentru sezonul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS