18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClasari bune pentru CSM Craiova

Clasari bune pentru CSM Craiova

Sportivii de la CSM Craiova au dovedit, in week-end-ul trecut, la Bucuresti, ca sint in mare forma, 11 atleti clasindu-se pe podium la prima etapa a concursului de Grand Prix. Desi aceasta competitie are rol de verificare si, totodata, de pregatire, in vederea Internationalelor Romaniei de peste doua saptamini si a Campionatelor Nationale din luna august, prezenta a fost numeroasa, participind sportivi de la trei categorii de virsta, seniori, tineret si juniori I.

In total, atletii din Banie s-au clasat de trei ori pe primele doua locuri, de cinci ori ocupind pozitia a treia a podiumului, la diferite probe.

Cei care au obtinut primul loc au fost Marian Neacsu (400 m garduri), Cosmin Sorescu (ciocan) si Madalin Ionescu (5.000 m, juniori), pe pozitia a doua situindu-se Marius Ionescu (3.000 m), Ileana Brindusoiu (disc) si din nou Madalin Ionescu (5.000 m), de data aceasta la seniori.

Sportivii care au incheiat concursul pe locul trei au fost: Marius Ionescu (1.500 m), Ionut Ilinca (3.000 m obstacole), Bogdan Enea (3.000 m obstacole, juniori) si Alina Roman (disc si greutate).

Un alt rezultat bun pentru sectia de atletism a clubului CSM Craiova il reprezinta locul doi obtinut de Mihaela Olaru la Campionatul International desfasurat zilele trecute in Grecia, la Kalamata. Sportiva olteanca a incheiat proba de 1.500 metri cu timpul de patru minute, noua secunde si 36 de sutimi, inregistrind un record personal.

Atletii gorjeni si-au reconfirmat valoarea

Concursul atletic de Grand Prix de la Bucuresti a reconfirmat si valoarea atletilor clubului CS Pandurii Tirgu Jiu, care au obtinut si de aceasta data rezultate meritorii, Letitia Stroia, Roxana Licara si Larisa Stamatoiu clasindu-se pe podium.

Letitia Stroia a obtinut locul doi la 10.000 m si locul trei la 5.000 m in concursul senioarelor, in timp ce junioara Roxana Licara a dovedit ca este o sportiva de mare perspectiva obtinind locul trei in concursul de 3.000 m obstacole, acesta fiind cel de-al doilea in care atleta alearga proba de ostacole. O alta junioara, Larisa Stamatoiu, a dominat proba de 800 m, terminind cursa pe prima pozitie, iar la 1.500 m s-a clasat pe locul secund.

La sfirsitul acestei saptamini, copii clubului CS Pandurii vor participa la doua concursuri de atletism, in perioada 4-6 iunie, la Bucuresti, unde vor avea loc Campionatele Nationale scolare, si la Craiova, unde se vor desfasura calificarile pentru faza nationala de cros pentru copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS