7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLignitul primeste replica Stelei

Lignitul primeste replica Stelei

HC Lignitul intilneste astazi in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu, de la ora 17.00, pe Steaua Bucuresti, acesta fiind ultimul joc pe teren propriu din actualul sezon al handbalistilor gorjeni. Echipa poate ocupa la finalul acestui campionat cea mai buna pozitie de cind activeaza in Liga Nationala, locul cinci, daca va reusi sa obtina doua victorii in fata bucurestenilor de la Steaua.

Presedintele Gore Popescu afirma ca jucatorii sint motivati din toate punctele de vedere pentru a termina invingatori tripla mansa cu „militarii“. Avantajul locului cinci ar fi o eventuala participare in cupele europene, in cazul in care una dintre formatiile calificate ar refuza sa se incrie in competitiile externe.

Gorjenii si-au asigurat locul sase in urma unei duble victorii in fata moldovenilor de la Piatra Neamt, in timp ce Steaua si-a obtinut dreptul de a evolua in aceasta faza dupa trei meciuri cu „U“ Cluj. HC Lignitul Tirgu Jiu va juca un singur meci acasa cu Steaua, urmatoarele doua fiind programate la Bucuresti, pe 4 si 5 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS