17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Jucatorii nu trebuie sa mai fie folositi ca niste obiecte“

„Jucatorii nu trebuie sa mai fie folositi ca niste obiecte“

Internationalul brazilian Roberto Carlos a refuzat oferta clubului Real Madrid de a-si prelungi contractul pentru inca doi ani cu gruparea „galactica“ si a criticat conducerea formatiei spaniole, despre care a afirmat ca-i trateaza pe fotbalisti ca pe niste „produse“.

„Ei spun: «Vom vedea cum joaca un fotbalist in acesti doi ani, iar apoi ii vom oferi o optiune de prelungire pentru alte doua sezoane». Insa eu am 31 de ani si tocmai de aceea nu-mi permit sa accept astfel de oferte. Nu sint un produs. Cind ma duc la un club, ma implic total. Cred ca trebuie sa se termine cu acest lucru. Beckham vinde mult, insa si cistiga mult, la fel ca si alti fotbalisti precum Ronaldo si Zidane. Jucatorii nu trebuie sa mai fie folositi ca niste obiecte“, a afirmat Roberto Carlos intr-un interviu acordat publicatiei braziliene O Globo.

Roberto Carlos ar putea fi coechipier cu Mutu

Roberto Carlos a recunoscut ca ar putea evolua, in sezonul viitor, la Chelsea. „S-a discutat mult despre asta. Iar atunci cind circula astfel de zvonuri inseamna ca este si ceva adevarat la mijloc“, a spus starul brazilian, care este de parere ca fostul sau antrenor, Carlos Queiroz, inlocuit pe 25 mai cu Jose Antonio Camacho, nu este singurul responsabil pentru criza prin care a trecut echipa. „Real Madrid se aseamana cu echipele braziliene. Dupa ce pierzi doua partide trebuie sa demiti antrenorul. Responsabilitatea este in primul rind a mea, a lui Raul, Ronaldo, Zidane si abia apoi a tehnicianului“, a recunoscut „galacticul“.

Real a esuat pentru ca jucatorii s-au cumintit

Roberto Carlos si-a aparat dreptul la intimitate si a declarat ca nu doreste sa comenteze viata de noapte a unor jucatori de la echipa din Primera Division. „Comentariile erau mereu legate de femei. Problema este daca se discuta si despre bautura… Insa, in timpul meu liber fac ceea ce vreau“, a spus Roberto Carlos. Ironic, fundasul brazilian a concluzionat ca de cind, alaturi de Ronaldo si Beckham, a decis sa renunte la iesirile nocturne, Real Madrid a inceput sa inregistreze infringeri repetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS