5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanca Ema Bogdan, pe tabloul principal

Craioveanca Ema Bogdan, pe tabloul principal

Una dintre cele mai bune sportive de la TC Olimp Craiova, Ema Bogdan, se afla de ieri la Campionatele Nationale Individuale de tenis de la Bucuresti, competitie rezervata categoriei de virsta 14 ani. Desi are doar 12 ani, ea a intrat pe tabloul principal si spera sa ajunga cit mai departe in acest turneu. In urma concursurilor care s-au desfasurat in luna mai, Ema a coborit un loc in clasamentul national dat publicitatii de Federatia Romana de Tenis, aflindu-se acum pe pozitia secunda.

Cojan a selectionat 20 de copii

Pe baza sportiva TC Olimp de linga stadionul „Extensiv-Parc“ continua sa se desfasoare cursuri de tenis pentru copii. In urma selectiei care s-a incheiat acum doua saptamini, din cei aproape 70 de micuti care au participat la cursurile gratuite oferite de club, antrenorul Ilie Cojan a ales 20 dintre acestia. Spre surprinderea sa, pina acum nici unul dintre ei nu a abandonat, toti parind decisi sa deprinda tainele sportului alb.

Copiii se antreneaza de trei ori pe saptamina, lunea, miercurea si vinerea, in afara de cei care au participat la curs sosind si altii dornici de a invata. Directorul TC Olimp, Ilie Cojan, s-a declarat multumit de felul in care copiii inteleg sa se pregateasca, unii dintre ei dovedind reale calitati. Tocmai pentru ca in Banie exista talente, la TC Olimp se va mai organiza o selectie pentru copii, la sfirsitul vacantei de vara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS