15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„De la Craiova am doar promisiuni...“

„De la Craiova am doar promisiuni…“

• Despartirea „Puriului“ de Universitatea la finalul acestui sezon pare iminenta • La conferinta de presa de ieri, antrenorul alb-albastrilor a recunoscut ca are oferta de la Rapid, club de la care a fost dat afara in doua rinduri • „Nu vreau sa sacrific un an degeaba“, a afirmat Rednic • Presedintele Pavel Badea a replicat: „Dragoste cu sila nu se poate“

Meciul cu Steaua poate fi ultima aparitie a lui Mircea Rednic pe banca tehnica a Universitatii, intr-o partida de pe teren propriu. „De la Craiova am doar promisiuni… si n-as vrea sa sacrific un an degeaba. Oferta Rapidului nu se compara, din punct de vedere material, cu cea a Craiovei…“, a spus tehnicianul oltenilor, dind de inteleas ca la Rapid exista certitudini privind dorinta de performanta, inclusiv infrastructura si un buget rezonabil, adica exact solicitarile lui Rednic pentru a ramine in Banie.

„Puriul“ asteapta insa o ultima intilnire cu Dinel Staicu pentru a i se garanta un buget necesar achizitionarii jucatorilor de care are nevoie, dar declaratiiile presedintelui Pavel Badea sint sugestive in acest sens: „Universitatea nu-si permite sa cumpere doi-trei jucatori de peste 300.000 de dolari“, sau „In contractul pe care-l are Mircea Rednic nu sint stipulate clauze prin care trebuie sa-i asiguram aducerea unor jucatori de valoare. Eu consider ca am facut tot ce mi-a stat in putinta ca Rednic sa ramina, dar dragoste cu sila nu se poate.“

Principalul alb-albastrilor este dezamagit de faptul ca echipele din Bucuresti au „luat fata“ Universitatii in tratativele cu jucatorii aflati in fruntea listei sale de achizitii, Buga, Cocis sau Codreanu, afirmind oarecum ironic: „S-a scurtat serios lista pe care o facusem, dar si cu rezolvarea ei pe jumatate as fi multumit“.

In aceste conditii, este foarte probabil ca destinatia urmatoare a lui Mircea Rednic sa fie Rapid, tehnicianul admitind ca a avut unele discutii cu Dinu „Vama“, viitorul presedinte executiv al giulestenilor. „M-am intilnit cu Dinu Gheorghe, care imi este prieten de mult timp, dar o sa aflati unde voi antrena abia dupa ce se termina campionatul“, a spus Rednic, dind de inteles ca revenirea sa in Giulesti este inevitabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS