10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Arturo este foarte puternic, dar si eu sint la fel!“

„Arturo este foarte puternic, dar si eu sint la fel!“

Presa nord-americana a anuntat ieri ca, la inceputul acestei saptamini, pugilistul roman Leonard Doroftei a semnat, la New York, contractul pentru disputarea partidei cu boxerul canadian Arturo Gatti. Acest meci va conta pentru desemnarea campionului versiunii WBC la categoria superusoara.

Leonard Doroftei are in palmares 22 de victorii, dintre care opt prin KO, si a cistigat, in ianuarie 2002, centura WBA la categoria semiusoara, dupa ce l-a invins pe fostul campion argentinian Raul Balbi. El a pierdut centura WBA la cintar, in octombrie 2003, deoarece nu a reusit sa se incadreze in limitele categoriei semiusoare la meciul cu Miguel Callist.

„Sper ca va fi un spectacol interesant. Arturo este foarte puternic, dar si eu sint puternic. Este rapid, dar si eu sint“, a spus Doroftei despre lupta cu Gatti.

Arturo Gatti, care are in palmares 37 de victorii, dintre care 28 prin KO, si sase infringeri, a spus la conferinta de presa organizata la New York, dupa parafarea contractului, ca este tipul de boxer care are puterea sa revina. „Prietenii si familia ma cunosc si au vazut de ce sint in stare. Pot fi un boxer bun, un bataus bun si am puterea sa revin dupa ce am fost bagat in corzi“, a spus Gatti, care a adaugat ca se va misca mult in jurul adversarului sau.

Meciul dintre Leonard Doroftei si Arturo Gatti se va desfasura pe 24 iulie, la Atlantic City.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS