9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn ultim test inainte de preliminarii

Un ultim test inainte de preliminarii

Selectionata de tineret a Romaniei va sustine astazi, de la ora 17.00, pe stadionul „Giulesti“, un meci amical in compania selectionatei similare a Bulgariei. Partida este considerata de selectionerul Nae Manea un ultim test inaintea inceperii preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European, dar si o revansa, dupa ce bulgarii i-au invins pe tricolori cu 3-0, intr-un amical disputat in iarna.

Tehnicianul Romaniei considera ca meciurile din preliminariile CE trebuie abordate cu alta mentalitate. „Mergem la calificari cu jucatori din generatiile 1983, 1984, 1985, chiar si 1986. Cel mai important este sa ne prezentam cu o noua mentalitate si sa tratam fiecare meci asa cum am facut in partida cu Scotia: disponibilitate la efort foarte mare, respectarea cerintelor si determinare in joc“, a spus Manea. Pentru acest meci, selectionerul a convocat doi „stranieri“, Tamas (Spartak Moscova) si Zicu (Parma), restul tricolorilor fiind din campionatul intern. Din lot face parte si fundasul Universitatii, Cosmin Moti, un alt craiovean care a mai cochetat cu nationala de tineret, Madalin Murgan, ratind convocarea din cauza problemelor medicale.

Ceilalti jucatori care alcatuiesc lotul de tineret sint: Marc, N. Grigore, Surdu (toti trei de la FC Brasov), Zimmermann, Bad (ambii de la „Poli“ AEK), Prepelita (FC Arges), Goian (Ceahlaul), I. Dumitru (Rapid), Florescu, Cocis, Codreanu (toti trei de la „U“ Cluj), Ad. Ionescu (FC Arges), L. Marinescu (Petrolul), Ad. Cristea (Poli Iasi), I. Matei (FCM Bacau).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS