17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ doresc sa razbune insuccesul din tur

„Pandurii“ doresc sa razbune insuccesul din tur

Pandurii – Building

• Stadion „Municipal“, astazi, ora 18.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Mauta, Radoi, Nicola – C. Popescu, Nica, Stanciu, Stefan, Ursu – Lapadat, Vintilescu. Antrenor: E. Sandoi.

Building: Doran – Gadaleanu, Babas, Cita – Donoata, Sola, Schintee, N. Poenaru, Faget – Latea, Cochina. Antrenor: D. Balu.

• Vor arbitra: O. Trandu – C. Avram, M. Albon.

Cu gindul la plajele din Grecia, unde vor sustine un meci amical in compania formatiei de liga secunda Larissa, fotbalistii de la Pandurii se afla in ultima saptamina a sezonului, unul destul de reusit daca ne raportam la dezastrul din campionatul trecut. Daca nu s-a reusit promovarea, cel putin in aceasta editie a campionatului a fost obtinuta totusi o performanta, locul doi reprezentind cea mai buna clasare din istoria clubului.

Pentru a-i proteja de suprasolicitarea celor trei jocuri in doar sapte zile, antrenorul Emil Sandoi recurge la rotirea fotbalistilor, cei care au evoluat la Urziceni titulari cedind locul in primul unsprezece altora. Sandoi doreste sa le ofere tuturor sansa sa dovedeasca pe ultima suta de metri ca se poate conta pe ei in sezonul viitor, cind obiectivul va fi promovarea.

Dupa infringerea cu Sportul, cind s-a pierdut practic orice speranta de a ocupa primul loc, Pandurii a jucat fiecare meci cu o alta formula de echipa. Bilantul este pozitiv, gorjenii reusind doua rezultate de egalitate pe terenul unor formatii cu pretentii, Dacia Mioveni si Unirea Urziceni, si o victorie cu Rarora Rimnicu Vilcea.

Se asteapta ca si urmatoarele doua jocuri sa fie abordate de aceeasi maniera, in special cel cu Building Vinju Mare, tirgujienii dorind sa razbune infringerea din tur, dar mai ales comportamentul ostil al spectatorilor si jucatorilor din Severin fata de delegatia oaspete. Un alt motiv pentru care Pandurii ar tinti victoria in meciul cu Building ar fi ajutorul indirect oferit unei alte echipe sustinute de catre USMO, Rarora Rimnicu Vilcea, de a se salva de la retrogradare, mehedintenii fiind la trei puncte de formatia vilceana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS