25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii vor sa-si pastreze invincibilitatea

Oltenii vor sa-si pastreze invincibilitatea

FC Craiova – Unirea Urziceni

• Stadion „Parc“, Caracal, astazi, ora 18.00.

• Formatii probabile:

FC Craiova: Bornescu – D. Stoica, Vodita, Savulescu – Corneanu, Saceanu, Ciuca, Velcovici. D. Mihai – Dina, Cristescu (Baia). Director tehnic: N. Ungureanu.

Unirea: Dragomir – Intze, Petcu, Gh. Dumitru – Pojer, Cl. Mutu, Stere, Staikovac, Odoroaba – Cl. Dumitrescu, Avanu. Antrenor: M. Dragnea.

• Vor arbitra: D. Corcescu – E. Ungureanu, L. Szanto.

Pentru confruntarea din penultima etapa a Diviziei B, cu Unirea Urziceni, FC Craiova a schimbat Parcul „Romanescu“ cu Parcul din Caracal, din cauza faptului ca stadionul propriu a fost deconectat de la reteaua de gaze, pentru neachitarea datoriilor.

Elevii lui Ungureanu, Neagoe si Bita vor avea o partida dificila cu o echipa extrem de incomoda, care s-a tinut bine in acest campionat, insa oltenii vor sa-si pastreze si dupa acest joc invincibilitatea din meciurile de acasa (in retur). „Trebuie sa batem pentru a termina sezonul pe locurile unu-opt, asa cum ne-am propus. Vom utiliza tot o echipa tinara, dar sper sa obtinem victoria. Contez si pe publicul de aici, care, cu siguranta, ne va ajuta mult“, a spus presedintele formatiei oltene, Jean Nitulescu, caracalean de origine.

La echipa craioveana, care a ajuns inca de ieri la Caracal, nu vor putea evolua Mitrita (accidentat), Scarlat (invoit pentru nunta) si Stefanescu (lasat in afara lotului pentru randamentul slab din ultimele partide), in timp ce Totoroata este incert. Sint sanse mari sa joace Silvian Cristescu, refacut dupa o mai veche accidentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS