23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMonaco si Porto se lupta cu trofeul pe masa

Monaco si Porto se lupta cu trofeul pe masa

Arena „Auf Schalke“ din Gelsenkirchen va gazdui in aceasta seara finala Ligii Campionilor, editia 2003/2004, care se va disputa intre AS Monaco si FC Porto. Ultimul act al celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi va incepe la ora 21.45 si va fi transmis in direct de Pro TV. Ca arbitru al finalei, UEFA l-a desemnat pe danezul Kim Milton Nielsen, care va fi asistat de compatriotii sai Jens Larsen si Joergen Jepsen.

AS Monaco a deplasat in Germania un lot de 20 de jucatori. Antrenorul Didier Deschamps are probleme cu atacantii, dar atit spaniolul Fernando Morientes, accidentat usor la glezna dreapta, cit si croatul Dado Prso, care are de mai mult timp un deget fracturat la piciorul sting, vor fi refacuti pina la ora jocului.

FC Porto are trei absente, atacantul Cesar Peixoto, mijlocasul Marco Ferreira si fundasul Mario Silva, in afara altora mai vechi, atacantul brazilian Maciel si mijlocasul Sergio Conceiao, care nu sint inscrisi la UEFA, venind in cursul sezonului. In schimb, revine fundasul Carlos Secretario, care se va retrage din activitate dupa acest meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS