21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pe linie ale echipelor craiovene

Victorii pe linie ale echipelor craiovene

Electro – Oltul Slatina 2-0

Formatia din Valea Rosie a obtinut vineri dupa-amiaza o victorie extrem de importanta in fata liderului seriei, care, e drept, nu prea s-a omorit cu firea, venind in Banie fara mai multi titulari.

Dupa citeva ocazii mari irosite de craioveni, Bucur a deschis scorul cu o lovitura de cap care l-a depasit pe portarul slatinean (’29), tot el afindu-se si la originea golului doi al craiovenilor, centrarea sa de pe dreapta fiind deviata in proprie poarta de Deaconu (’52). Electro trebuie sa scoata un rezultat bun si la Pitesti pentru a-si atinge obiectivul.

Stiinta CFR – FC Olt Scornicesti 2-1

Constienti ca numai o victorie le mai poate mentine sperantele de salvare, „ceferistii“ au muncit mult pentru a se impune in fata formatiei din Scornicesti, care se afla si ea cam in aceeasi situatie. Craiovenii au trecut in avantaj prin golul lui Frimu (’43), Oprea ducind apoi scorul la 2-0, cu o lovitura de cap (’64). Oaspetii au reusit sa revina in joc in minutele de prelungire ale meciului, prin golul spectaculos al lui Butaru (scarita peste portar dupa doua driblinguri in careu), dar era prea tirziu pentru a mai putea schimba ceva. Stiinta CFR urca pe locul opt, dar va avea nevoie de victorie in ultima etapa, la Calafat, pentru a se mentine in esalonul trei, dar, in acest caz, Dunarea din localitate va parasi Divizia C.

Armata – Dunarea Zimnicea 4-0

Condusi din teren de secundul Marian Turcila (de aproape doua saptamini principalul Silviu Stanescu nu s-a mai prezentat la echipa din cauza unor probleme de sanatate), „militarii“ nu au avut nici un fel de emotii in a se impune in fata Dunarii Zimnicea.

Dupa o prima repriza in care craiovenii au evoluat relaxat, marcind o singura data prin Turcila (’14), dupa pauza acestia s-au dezlantuit, punctind de inca trei ori, prin Boroiban (’55) si acelasi Turcila (’75, ’77), golgheterul Armatei in acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS