21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSinmartean, campion cu Panathinaikos

Sinmartean, campion cu Panathinaikos

Echipa Panathinaikos Atena, la care evolueaza si mijlocasul roman Lucian Sinmartean, a cistigat campionatul Greciei, dupa ce a invins simbata, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Paniliakos Pyrgos, in etapa a

30-a, ultima, a competitiei. Unicul gol al partidei a fost inscris de Olisadebe, in minutul 76. Sinmartean a fost introdus pe teren in minutul 71.

Panathinaikos a incheiat campionatul cu 77 de puncte, fiind urmata de Olympiakos Pireu (75 de puncte) si PAOK Salonic (60 de puncte). Echipa lui Sinmartean a reusit in acest an eventul, dupa ce a cistigat si Cupa Greciei, in dauna formatiei Olympiakos Pireu.

Formatia AEK Atena, care este pregatita de antrenorul roman Ilie Dumitrescu, a invins simbata, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Kallithea. AEK Atena s-a clasat pe locul patru, cu 55 de puncte.

Echipa Akratitos, la care evolueaza jucatorul Erik Lincar, va juca barajul pentru mentinerea in prima liga elena, dupa ce a terminat campionatul pe locul 14, cu 23 de puncte. Akratitos a fost invinsa simbata, in deplasare, cu scorul de 3-1, de formatia Halkidona Pireu.

In urma infringerii suferite in fata formatiei Panathinaikos, Paniliakos a retrogradat in liga a doua, clasindu-se pe locul 15, cu 21 de puncte. Cea de-a doua echipa retrogradata este Proodeftiki (locul 16, 20 de puncte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS