23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRat si Marica au inscris pentru Sahtior

Rat si Marica au inscris pentru Sahtior

Fotbalistii romani Razvan Rat si Ciprian Marica au inscris cite un gol in partida pe care echipa lor, Sahtior Donetk, a

cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, in fata formatiei Karpaty Lviv, in etapa a 26-a a campionatului Ucrainei. Rat a deschis scorul in minutul 16 al partidei si a primit un cartonas galben in minutul 64. Marica a inscris cel de-al treilea gol al formatiei sale, in minutul 52. Fostul dinamovist a fost introdus pe teren in minutul 46, in locul nigerianului Aghahowa. Celelalte goluri ale formatiei Sahtior Donetk au fost inscrise de Vorobei (’48, ’88) si Vukici (’82).

Ceilalti doi jucatori romani care evolueaza la Sahtior, Flavius Stoican si Daniel Florea, au fost titulari, primul fiind avertizat cu cartonasul galben in minutul 67.

Tehnicianul Mircea Lucescu a urmarit din tribuna partida disputata de Sahtior, echipa a carei conducere tehnica a preluat-o marti, dupa ce a demisionat de la Besiktas.

Tot simbata, formatia Dinamo Kiev, cu jucatorul Tiberiu Ghioane titular, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Dnipro Dnepropetrovsk. Ghioane a fost inlocuit in minutul 63 al partidei de Florin Cernat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS