25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan s-a impacat cu clubul

Plesan s-a impacat cu clubul

Ieri-dimineata, Mihaita Plesan, insotit de tatal sau, a avut o intrevedere la sediul clubului cu patronul Universitatii, Dinel Staicu, si cu presedintele Pavel Badea, iar la finalul acesteia internationalul a revenit la sentimente mai bune fata de echipa craioveana. Oficialii craioveni l-au convins pe Plesan ca nu se opun transferului sau peste hotare, dar ca discutiile trebuie purtate de catre clubul Universitatea, singurul in masura sa analizeze ofertele pentru jucator.

„Daca presa olandeza a semnalat existenta unei oferte de la Ajax pentru Plesan, iar pe adresa clubului nu a venit, atunci inseamna ca ea a fost facuta altor persoane, ceea ce nu este normal. Mihaita a inteles ca noi vrem binele sau, dar, in primul rind, pe cel al clubului“, a spus presedintele Badea.

Plesan se va prezenta astazi, la ora 13.00, la Casa Fotbalului pentru reunirea lotului national in vederea jocului cu Irlanda. Un alt fotbalist al Universitatii, Cosmin Moti, este convocat la lotul national de tineret pentru partida de miercuri cu Bulgaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS