26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii si-au respectat blazonul

Pandurii si-au respectat blazonul

Unirea Urziceni 1

Pandurii 1

• Stadion „Unirea“, spectatori: 1.000.

• Au marcat: Gh. Dumitru ’86 / Radoi ’73.

Unirea: Dragomir – Intze, Petcu (’41, Ciortea), Penu (’31, Gh. Dumitru) – Pojer, Cl. Mutu, Stere, Staikovac (’81, Surbatovic), Odoroaba – Cl. Dumitrescu, Avanu. Antrenor: M. Dragnea.

Pandurii: Balaet – Negrila, Nicola, Kareem (’25, Ursu)- C. Popescu (’36, Radoi), Gaman, Stefan, Arcanu, Cristea – Lapadat, Vintilescu (’46, A. Popescu). Antrenor: E. Sandoi.

• Au arbitrat: C. Florescu – A. Midisan, C. Starica.

Intr-un meci fara nici o miza, echipa Pandurii s-a intors cu un punct de la Urziceni, fiind egalata cu patru minute inaintea expirarii timpului regulamentar de joc. Doar trei dintre titularii obisnuiti s-au aflat in primul unsprezece, Sandoi continuind permutarile promise dupa ratarea promovarii.

Cu o linie defensiva folosita in premiera, lipsa relatiilor de joc s-a facut simtita, Kareem fiind inlocuit cu Ursu dupa nici o jumatate de ora de joc. Mai mult, Sandoi a fost nevoit sa mai faca o schimbare in prima repriza, dupa ce C. Popescu s-a ales cu o plaga deschisa la cap, fiind inlocuit cu Radoi, autorul golului oaspetilor. Si la gazde, Penu a ajuns la spital cu arcada stinga sparta, in urma unui duel aerian cu Vintilescu. In locul acestuia a intrat in teren Gheorghe Dumitru, care a inscris pe final de meci golul egalarii.

Disciplinata si ambitioasa, echipa lui Sandoi a prestat un joc bun, chiar daca a avut in teren o mare parte dintre rezerve. Ultimele jocuri au dovedit ca echipa Pandurii are resurse fotbalistice pentru ca sezonul viitor sa lupte pentru promovare. Gorjenii au ratat foarte mult, dar si gazdele si-au creat destule situatii favorabile de gol. Echipa din Tirgu Jiu a deschis scorul in minutul 73, cind Radoi a reluat cu capul, de la sase metri, centrarea lui Cristea, egalitatea fiind restabilita de Gheorghe Dumitru, care a inscris cu un sut puternic de la 20 de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS